Sista gången

I går klippte jag gräset. Förmodligen sista gången för säsongen men i så fall också sista gången i den här bostaden. Lite vemodigt. Jag trivs så bra här. Golvvärme, trädäck, lugnet på baksidan, kaffestunderna i solen på framsidan, plats för stort köksbord i köket, nära till förrådet och hallonodlingen  i lådorna.  Men det är dags att skriva ett nytt kapitel bostadsmässigt. Om nån vecka är ett av sovrummen tomt och det är för kostsamt att behålla ytan av bekvämlighet. Speciellt nu när jag strax inte har någon fast anställning att luta mej mot. Men jag ser fram emot badkar, större sovrum och lägre hyra. Ska plantera häck runt den lilla gräsplätten så jag får lite insynsskydd. Kanske Syrén på en del och sen låta vildvin eller arkitektens dröm klänga på och dölja det fula staketet som finns.
Har påbörjat lite rensning av prylar och ska försöka göra mej av med så mycket som möjligt som ändå bara står. Det blir skönt att rensa i röran och göra ett hem till bara mitt. Ska försöka sälja av alla möbler efter hand och skaffa sånt som jag själv väljer och vill ha. Är trött på det som finns och allt de påminner om emellanåt. 
Medvind: Jag har börjat landa i och acceptera att jag måste söka mej vidare arbetsmässigt. Känner inte så stor stress längre över att inte ha nåt fast. Jag har timmar på apoteket och det är jag trygg med så länge. 4 chefer i Skåne slåss om min tid. Tydligen är det svårt att hitta timpersonal till apoteken. Kollegorna är fina och cheferna bra. 
Motvind: Har fått ont i ryggen och slarvar med träningen, hittar ingen riktig motivation. Grannen eller min Pelle  lyckas få med mej på pw eller spinning ibland och jag går bort till gymmet och gör ett halvhjärtat försök till träning ibland. Men jag provade igenom mina kläder nu inför höst och vintersäsongen och det borde vara en tillräcklig motivator. Det mesta sitter ganska så mycket tajtare än förra säsongen. 
Vindstilla: Väntar svar från 4 jobb som jag sökt. Hoppas lite extra på 2 av dem. Så nu håller vi tummarna. 



RSS 2.0