lilla fågel

igårkväll nosade hunden upp en skadad duva. den fick dö av ett slag i huvet med en brädbit. fågeln var mager och huvet hängde inte riktigt med. men ni vet, fågelögon. den tittade på mig. men det var inte jag eller mina känslor som var viktiga i den stunden. duvan blev befriad från sina plågor lite tidigare än naturen tänkt.


så sant, så sant
d.

ge lillfingret

och vips är man av med hela armen. vad är det för fel med att va lite tacksam och ödmjuk?
motvind: jag skulle vilja skriva en hel story, min story. men jag orkar fan inte. hur man än vänder ut och in på sig själv och försöker göra bra är det ändå inte bra nog. det är lika bra att lägga ner. gå och självdö nånstans. ska aldrig mer ställa upp för nån. MVH bitterfittan invirad i offerkoftan.
medvind: tvätten torkar fort. jag är ensam hemma och det är jätteskönt.
vindstilla: jag har lagt om kosten. utesluter så mycket kolhydrater som möjligt. det känns bra. minskat 2 kg på drygt en vecka. troligen mycket vätska, men ändå. fast idag ska jag äta frukt har jag bestämt. nektariner är ju himla gott.
idag läste jag om en undersökning som visade att även korta löppass har stor effekt för att minska risken att dö i hjärt och kärl sjukdomar. det borde innebära att alla som springer till bussen lever längre än de som är ute i god tid. MVH tidsoptimisten som kommer bli 150 år.


ja, ett litet testamente. när jag är död kan jag inte kommunicera verbalt. så länge jag lever borde jag verkligen göra det oftare.

d.

skånes djurpark

för några år sedan så rymde vargarna från djurparken. allmänheten har blivit informerad om att alla vargarna blev skjutna. de måste verkligen ha duktiga jägare att kalla in blixtsnabbt i djurparken.
de senaste åren har det dykt upp vargar på lite märkliga ställen här i Skåne.
är det bara jag som har lite funderingar kring det här?

nåja, vi var där häromdagen med en av avkommorna. faktiskt ganska dyrt att gå in, men vi såg verkligen många av djuren. trots värmen. väldigt lagom, trevligt och inte sönderexploaterat.













bilder

mina nya skor


kyrkan på toppen

solnedgången från kyrkan



kyrkan från solstolen

balkongutsikt över poolen




fina mönster i gångarna


romantik, eller nåt


pooldjur


idag bättrar jag på min fina solbränna. orkar mest inget annat, åkt på en ordentlig AC-förkylning :-(
d.

för mycket raki?

ser nu att mina inlägg är upprepningar...nätet var inte det bästa och bilder orkade inte den slaka linan publicera. de kommer...
medvind: nu är vi hemma och det är ju så att det är bra borta, men hemma är ju ändå det bästa! dessutom kom sommaren på riktigt nu också! supervarmt och soligt, med bara lite åska då och då. idag åker vi till havet och svalkar oss.
motvind: har legat vaken till och från hela natten och har ont ont ont i halsen. däremellan har jag drömt de mest besynnerliga drömmar. så verkliga att jag blev förvånad när jag vaknade att de inte var sanna.
jag sökte ett jobb på arbetsförmedlingen. kom vidare till någon personlighetstest och sen inte ett ljud därifrån. läser sedan en undersökning om just personlighetstester där den af använder sig av är den sämsta. och sen ha den dåliga stilen att inte höra av sig.... arbetsförmedlingen har mycket att lära tror jag...
vindstilla: det mesta, speciellt på jobbsökarfronten. tänker att jag ska ta tag i det en dag när det regnar.
solig kram d.




RSS 2.0