2,3 och 4

När allt bara känns som ledset. När det mesta känns motigt och jobbigt. När inget man gör blir rätt eller bra. När man som allra mest behöver höra från någon att man duger, är bra, önskad och älskad. När hela livet har bestämt sej för att jäklas och vara pest och meningslöst. När man känner sej ensammast i hela vida världen och tårarña bränner hela tiden. Då:

1. Finns det en axel att gråta ut mot som uppmuntrar och lyfter och plockar bort stenar från bördan så att man känner att det finns en mening med livet.
2. Går man till jobbet och sliter sej genom dagen, gråter mellan kundbesöken Och kommer hem och får än mer sten på bördan och förklarat för sej att allt man gör och säger är fel och dåligt och blir ombedd att tänka över sitt sätt. 
3. Hoppas man på att morgondagen blir bättre.
4. Tar man dubbel dos tabletter och går och lägger sej och gråter i kudden.
Mvh Värdelös och oduglig bitterfitta 


Bättre

Medvind:

Vädret var riktigt fint idag och det blev 5 km promenad på vackra Hovdala. Hittade lite svamp också som räckte till en lunchmacka. Hundarna gick lösa och höll sej nära och vi slapp ha närkontakt med familjen Svin som vi såg färska spår av överallt. 
Lyckades steka riktiga pannkakor. Första gången jag lyckats vända 10 st stora pannkakor utan att någon...okej då, en gick sönder, men nio höll. 
Jag får äntligen på mig mina fjällrävenbyxor igen. Hoppas jag kan hålla vikten. 
Motvind:
Jag fick ett läkarintyg av tandläkaren som jag skickade till min läkare som skulle skriva i mina mediciner . När det kom i retur så hade han skrivit fel läkemedel i intyget. Så jag tänkte att jag skulle åka till vårdcentralen och fixa det. Så jag säger mitt ärende i luckan och tänker att hon tar hand om intyget och lappen som jag skrivit med de läkemedel som skulle stå på intyget. Men det gick inte för sej. Jag fick besked att jag skulle ringa en sköterska. Jag frågade vad jag skulle säga till sköterskan. Hon i luckan svarade "Det du just sagt till mej". Jag måste sett ut som ett levande frågetecken. För jag fattade inte att jag skulle ringa en sköterska som förmodligen satt på andra sidan dörren. Men jag gjorde det efter jag fått numret av kvinnan i luckan. Efter 15 min i telefonkö så lägger jag fram mitt ärende till sköterskan." Ja men det är bättre du pratar direkt med doktorn om det, så du får en telefontid nästa måndag till honom". 
Svensk logik. 



Härliga höst

Jo men jag fick den briljanta ideen att ta semester ett par dagar i oktober. Ni vet när det är härliga färger på träden, luften är frisk och skogen bara kallar till promenader och svampplockning. Man kan ta med sej kaffetermos och gofika och sitta på en stubbe och mysa i olletröjan. Hundarna kan lufsa runt fritt och leta godisar som göms lite här och var. Jag skulle få tillfälle att koppla ifrån den överhettade hjärnan. 

Så efter en otroligt lugn och avkopplande helg med fint väder så vaknar jag upp i morse. Av regnet som piskar mot rutan av hård vind. Nåja. Det finns regnkläder, tänker jag lite sådär väldigt positivt. Vädret behöver ju inte va ett hinder för en svamprunda. Det är här nånstans jag borde vetat bättre. Speciellt som jag inte hittar så bra i skogarna häromkring mitt blivande hem. Och jag kan också upplysa om att tanten på Google Maps skulle inte kunna navigera sej själv i sin egen garderob. Hon är inte nykter. Som tur är har min envisa kattkillerterrier ett bra sinne för att hitta hem till värmen igen vilket jag är väldigt tacksam för. Svamp? Nä, inte en enda. 
Nu ska jag surfa runt på Ving.se och drömma mej bort till nån solig strand.




RSS 2.0