Dejta

Lilla ungen vill att jag ska dejta. Hon vill ha två vuxna och fler barn i familjen. Men det duger inte med vem som helst såklart. Det finns en kravlista, men jag måste erkänna att hennes inte skiljer sej så mycket från min. Han ska va snäll och rolig och hitta på saker. Han ska göra oss andra glada. Det ska va en man som hon kan gå på stan med på lördagarna och som gillar att spendera pengar. (Det sista här står inte på min lista) Han ska göra saker som behöver göras men aldrig bråka om det. Också ska han ta med mej ut och springa för att det mår jag bra av, säger hon. 

Medvind:
Har varit i trädgården hela dagen och städat. Det har varit soligt och varmt och tshirt var tillräckligt. 
Suttit i solen med en kopp kaffe och tjatat med grannen. 
Motvind:
Har bränt nyllet i solen. Röd som en tomat och det stramar. 
Lille hunden läcker jättemycket och det blir ett samtal till veterinären i veckan. 
Det verkar omöjligt att få tag på bra utemöbler i vettig prisklass. Vill helst inte behöva välja mellan utemöbler och semester. 
Vindstilla :
Idag skruvade jag upp en spegelvägg. Jag kan så mycket. 



Ångestladdad vecka

Förra helgen var jag i Ystad på spa. Det var verkligen jätteskönt. God mat och varma bad. Trevligt sällskap och bra samtal. Också en ledig måndag! Det var härligt. När sällskapet åkt hemåt gick jag ett par timmar längs stranden och tog lite bilder. Och plötsligt bara kom jag i håg att det var precis där på stranden som vi en gång semestrade när pojkarna var små. Vi bodde i stuga nästan nere vid stranden och på dagen badade vi och flög med drake. Pappa fyllde år för jag ringde honom ifrån stranden. Minnet kom över mig så plötsligt. En sån där sak som jag fullständigt glömt bort. Också sorgen över hur mycket av pojkarnas barndom jag missat på grund av sjukdom. Känslan av att ha varit världens sämsta förälder. Alla kvällar jag inte sagt gonatt. Nån gång när jag är beredd på svaret ska jag fråga dem hur de uppfattade mig som förälder när de var små. 


Veckans motvind:
Blev hotad till livet på jobbet av en stackars vilsen ungdom som behöver  
kärlek och uppmärksamhet. Hen skulle dessutom ta livet av sej själv också och slå sönder rummet där vi satt. Det suger verkligen att jobba med människor ibland. Då är jag avis på de som jobbar på Skogstyrelsen. Å andra sidan kan det inte va så kul att va ute i bushen och gå in i ett getingbo heller. 
Naturligtvis måste vi ha nolltolerans mot hot så det blev långa många samtal med farbror blå. 
Jag blev faktiskt inte rädd på riktigt förrän vårt skyddsombud började prata om att jag ska få ett larm att ha på mig hemma och att möjligheten att jobba på annat kontor under en period finns. Jag har inte bestämt mig än hur jag vill göra. 

Medvind:
AW i går. Så fina kollegor jag har. 
Sonen har lagat mat flera gånger i veckan senaste tiden och det underlättar väldigt.
Det är ljusare ute och vinterjackan är snart för varm. 
Ser fram emot att börja rensa i trädgården och få odlingslådorna i ordning. 
 

Vindstilla: 
Missade pilatesträningen denna veckan. Var som en disktrasa när jag kom hem i tisdags och orkade verkligen ingenting.  


Vindskydd

I söndags var jag ute och rekade vindskydd inför vandring i maj. En fin sträcka och ett fint vindskydd. När jag kom dit satt det redan en vandrare där. En riktigt trevlig snubbe som hade massor av information och kunskap om vandring,leder och annat viktigt. Det snöade på tvären så jag och hundarna var dyngblöta och genomfrusna när vi kom tillbaka. Men det är det Som är charmen med att vara ute alla väder; att komma in igen. Krypa ner under filten och bara ligga där tills värmen återvänder.


I tisdags var det dags för pilates igen. Denna gången var inte instruktören så förlåtande. Hon drog och petade och tryckte överallt och idag har kroppen sagt ifrån att den hittat muskler den inte visste fanns. Så nån nytta gör det. 

I morgon fyller store  hunden 10 år.  Men jag läste i dag att man ska vara glad att man åldras eftersom inte alla får möjligheten. Undrar om hundar också tänker så? 


Kallt igen

Medvind:

Hade lunchdejt med mina fina kollegor Viktor och Sandra på restaurang Naomi. Mat från Mellanöstern. Jättegott! Och bra skvaller....jag menar informationsutbyte. 
Jag har en kall kyl igen så i morgon kan jag plocka ut mjölk och ost från kylen i köket och slipper gå ut på altanen och mecka upp det ur en ihopknuten ikeapåse. Älskar att ha en vaktis! 
Sitter just nu i soffan i pyjamas, nyduschad, filade fötter, rakade ben, inpackat hår, scrubbat ansikte och insmord från topp till tå. Nytvättade lakan i sängen och det ska bli så skönt att krypa ner i kväll. 
Jag kom ut och sprang en runda i dagsljus. Skönt!
Motvind:
Svårt att komma på nåt idag...men det får väl vara att det regnade när jag cyklade hem.
Vindstilla :
Är man liksom förlorad när det bästa och enda sällskap man har en fredagkväll är Fredrik, Kristian och Fredrik? 



Kärleken är

https://cawinther.blogspot.se/2016/09/leva-tillsammans-eller-leva-bredvid.html?m=1


Den här kvinnan är en av de klokaste jag känner. ❤❤❤❤❤


Godisonsdag

På Malacos sortimentavdelning:"åh vad ska vi göra med alla äckliga bitar som ingen gillar? - jag vet! Vi lägger alla i samma påse och kallar den favoritmix och gör familjepåsar av det! - ja vilken bra idé! "

Också var Sveriges räligaste godisblandning skapad.

Medvind:
Har varit hos fina alex och ätit kalkonburgare och druckit lite vin. Så himla mysigt en helt vanlig onsdag. 

Motvind:
Jag har möte tidigt i morgon bitti. 

Vindstilla :
Är så tacksam över mina vänner. 

Gonatt. 



RSS 2.0