Pussar och kramar kostar inget

Julafton.

Steg upp först av alla. Körde till jobbet. Värsta snöyran och 2 dm snömodd på vägen. Läskigt. Det tog 45 min att köra knappa 3 mil. Men jag var ganska ensam på vägen. Det var härligt att jobba. Kunder hälsade mig välkommen tillbaka, det värmer :)  Naturligtvis började taket läcka in vatten, rakt ner i bomullsrondellerna. Vaktmästarna var föga intresserade, de hade väl fullt upp med snöröjningen. Men en spann står nu och tar emot dropparna. Hoppas den inte välter eller blir för full, den står uppe vid taket på kanten till hyllorna och balanserar.

Dagens medvind:
Lilla loppan var verkligen nöjd med sina julklappar. Hon fick inredning till sitt dockhus. Lampor, julgran, öppen spis och akvarium som lyser.
Julsnapsen. I år tog jag en päron, jättegott.
Gjorde en ny sorts julsallad med dadlar, äpple, lök och grädde. Supergott till köttbullarna och skinkan. Den norska getosten var också god.
Spelade spel i kväll, som pictionary men med lego så man skulle gissa vad någon byggde. Det var kul.

Dagens motvind:
Hunden skällde ut tomten när han kom.
Den bästa julklappen är gratis, ändå får man inte så mycket av den.

Dagens vindstilla:
Nu ska jag gå en promenad med hundarna. Är så proppmätt. Gröten blev inte så god eller också är det för jag är så mätt. Däremot blev vinbärstryfflarna godare än förväntat :) Eller tyvärr ska man kanske säga...

Det vi gör för andra betyder ofta väldigt mycket men vi får sällan veta det.

Julkramar Diana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0