Michelingubbar

Jag har kommit på varför man gärna vill äta upp sig på hösten. Det är för att man inte ska försvinna under vintern. Det går åt så otroligt mycket energi bara att få på sig alla kläder för att inte frysa i hjäl. Det skulle kunna va en affärsidé: Banta under vintern genom att klä på dig för utevistelse och klä av dej igen när du kommer in, gå ner många kilo på rekordfart.
Jag börjar bli trött på vinterkläderna. På att skrapa bilen. På att det blir ett helt företag att bara gå ut o hämta posten. Men jag gillar ju ändå snön. Hoppas det kommer mer så skidspåren håller lääääänge :) Imorgon ska jag åka igen. Blev inget i helgen för orinteringstävlingen. Hade lite träningsvärk i går. Men det är skönt. Och det var alla gånger värt det. Jag vann över mannen!!!
Ängeln Lollo uppenbarade sig idag igen. Vi hade henne hela förmiddagen. Hon lärde oss att jonglera. Hon är mycket oroad över att många som vill bli förskolelärare vill gulla med barnen istället för att göra dem robusta och ge dem motorik att klara livets motgångar och hålla sig rörliga. Hon har en poäng i det. Hon hoppas också att vi hälsopedagoger kommer att bli en överflödig yrkesgrupp. Men främja och förebygga kan man ju alltid göra. Jag hade bestämt mig för att välja inriktning mot sexuell hälsa men börjar bli sugen på att jobba med barn. Men det är nog övergående. Jag tycker inte så mycket om barn. Men om jag måste välja mellan gamla och barn väljer jag barn. Äh, den som lever får se, jag kanske inte ens avslutar utbildningen.

Dagens medvind:
Hade en bra dag i skolan. Intressant och roligt.
Mannen och barnen hade städat akvariumet och köpt nya fiskar. Det är så härligt fräscht.
Hundarna blev shamponerade och duschade, så nu luktar de gott igen. Deras filtar hänger nytvättade.
Var på Coop och träffade mamma och pappa där inne. Jag tror det va min födelsedagspresent som låg i deras kundvagn :).

Dagens motvind:
Kallt kallt kallt att gå ut med hundarna. Jobbigt att klä på alla kläder. Ändå fryser man om nåt, näsan eller händerna eller fötterna.
Har redovisning i morgon som jag snabbt får kolla igenom i kväll. Tycker inte om att inte vara förberedd. Glömde dricka kaffe i eftermiddags vilket känns i huvet nu i kväll. Dunk, dunk, dunk.
Tvättmaskinen är full med hundhår som jag förmodligen kommer glömma dammsuga ut innan jag lägger i en ny maskin i morgon...

Dagens vindstilla:
Svinkopporna ser bättre ut. Hon är en stjärna på att tvätta och smörja dem själv. Sonen verkar piggare från sin hosta. Han ska till skolan i morgon. Jag är trööööött, känns som jag varit vaken hela natten. Hundarna började slåss flera gånger, sonen hostade och en massa tankar snurrar i skallen. Snart är det jul mitt i allt också....Suck



Var nere vid sjön och kollade hur tjock isen blivit. Imorgon ska vi ner och åka. Då blir det helt plötsligt skönt att dra på termobyxor o dunjacka. Det dämpar fallen och blåmärkena blir inte så stora....

"The brain is only as healthy as the body that carries it!"

Köldkramar /D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0