Det finns ett ljus i tunnelns slut

Idag kollade vi på filmen Supersize me i skolan. Läskig. Som värsta rysaren. Vilken makt vi konsumenter har egentligen. Synd bara att vi inte kan enas och göra nåt bra av det. Det är ju vi som har pengarna från början.

Dagens medvind:
Fick se en vacker soluppgång med gnistrande snö på väg in till skolan.
Skidturen!
Middagen var god. Kokt sej, potatis, citron, morötter, ärtor, feta, oliver, paprika, a-fils-sås med kapris och sardeller (tror jag).
Fick äntligen tummarna loss i kväll och översatte en artikel om äldres sexualitet. Inget revolutionerande eftersom det saknas forskning.

Dagens motvind:
Fick inte tag i hyresvärden och blev apatisk i ett par timmar. Åt glass. :( skulle ju inte!
Trött. Sovit dåligt. Hunden ville ut kl 02.00. Han har lite magproblem eftersom någon slängde mandlar på marken i lördags och i går upptäckte vi att hundar inte smälter dem, så de kommer ut hela....ajajaj.

Dagens vindstilla:
Idag var jag inte snäll mot kroppen. Blev ju sent innan jag kom ur apatin och fick på mig skidorna. Det började skymma. Sista 3 km va det helt mörkt. Plötsligt kom det en stor björn och började gå till anfall. Det kan ha varit en flock med hyenor också, svårt att urskilja i mörkret. Men med bestarna i hälarna åkte jag fortare än någonsin. Och efter timmar av skräck såg jag äntligen ljuset av änglar som skrämde iväg alla mörka skuggor! Det kan ha varit belysningen på slingan som leder hem också. Hyenorna kan ha varit de två rådjuren som sprang över spåren. Men det är kanske inte så noga....Det var en väldigt effektiv träning att åka i mörker och va mörkrädd... 

Fantasikramar D.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0