...i ett barns klara ögon...

Ikväll gick 6-åringen lucia. Mycket sång, glitter och vita långa linnen. Hennes var en hel dm för kort. Vilken dålig mor jag är. Men hon märkte ingenting själv. Det är så mycket glädje i de små liven och det srålar verkligen ur deras ögon. Det är en fröjd att se på. Jo, lite tårögd blir man...Hon är så otroligt "redig", packar sin frukt, sina gympakläder, borstar tänderna, säger tack för maten och alla bra grejer...Vi sitter vid brasan i kväll och dricker ett glas vin och mannen ska berätta nåt från jobbet. Vi tror att loppan sover för längesen och han uttrycker sig med två svordomar i en mening. Då hör vi inifrån hennes rum med skrovlig och lite sömndrucken röst: "Pappa, du svor!"  Det är inte lätt att va vuxen när man har en unge som passar på en hela tiden.

Dagens medvind:
En mycket trevlig förmiddag. Kom hem lite tidigare än planerat och hann med en dryg timme i skidspåret. Det gör gott för både kropp och själ.
Skön (nåja) sjungande luciatåg på skolan med god fika efteråt. Unnade mig två negerbullar till kaffet.
Dagens middag var väldigt god; lammfärs med vitlök och rosmarin, parmesan, ris och en grönsallad med oliver. Min man kan verkligen laga mat.

Dagens motvind:
Att tiden inte räcker till det man vill. Jag skulle vilja frysa vissa ögonblick så de varade för evigt.

Dagens vindstilla:
Bilen är otroligt smutsig och behöver tvättas. Men det blir väl tid till det med.
Vi ska få världens bästa chef på jobbet. Jag vill tillbaka dit!
Var på möte på skolan med sonen. det går inte så bra men ändå bättre än innan. Men det verkar hoppfullt. Han har vuxna på skolan som stöttar och hjälper. Rätt man på rätt plats är oftast en kvinna. Hon är en ängel. En ljusblå ängel till sonens stora glädje. Kanske därför de kommer så bra överens?

Nu kallar sängen. Imorgon blir en lång dag.

Var rädd om dej, ingen annan är det.

Lussekramar D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0