Daggmaskar och sniglar


Daggmaskarna har morgonmöte på cykelbanan i dag. Knökafullt överallt och det känns lite läbbigt att gå där. Man kan ju inte undvika att trampa på några av dem... Och har ni tänkt på att ingen är den andra lik? De är individer, precis som vi människor. Det finns fler likheter: maskar slingrar sig, det försöker en del människor också göra. Maskar har väldigt liten hjärna, det har en del människor också. Och om det är så att maskar inte har nån hjärna alls så finns det människor som inte heller har nån alls... 

Morgonens medvind:
Sonen kom ur sängen ganska lätt och fick i sig frukost.
Har gott om tid nu på morgonen innan jag ska va i skolan. Hinner sitta här en stund och kolla schema och mail och lite sånt :)
Förkylningen och nackspärren är bättre idag.

Morgonens motvind:
Blir ingen springerunda, är för hostig för det.
Dagen efter skolan blir stressig idag, vet inte riktigt hur jag ska få ihop den. Problemet är att jag inte vet hur lång tid skolan tar idag. 
Loppan höll på att skrämma livet av mig i morse, hade glömt att hon sov i min säng och fattade inte att det va hon som rörde sig...läskigt.
Lille hunden va ute i trädgården och grävde upp ett mycket jordigt och mindre trevligt ben som han lyckades smyga med in. Dammsugningen från i går är helt omärklig. Öööörk... (och honom pussas jag med ibland)
Försökte laga toastolen som står och rinner igen...men jag ska inte bli vvs:are i mitt nästa liv...suck. Jag längtar efter en vaktmästare som man bara ringer...nu är vattnet avstängt iaf...

Vindstilla:
Igår tändes ett litet litet hopp långt långt djupt där inne. Jag tror det finns en framtid. Fortsättning följer...
Idag ska jag träffa bästa Johanna och hennes pappa. Tror att jag ska ta med lille hunden till henne så hon har lite sällskap medan vi är på kvällskursen. Får se om jag hinner hemom innan det är dags att susa söderut.

Morgonkram Lady Di.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0