Rå fisk och Miso

Medvind:
Promenader, sol, god mat, utflykt, vila och skratt. Trodde inte hemsamariter kunde ha det så här glassigt. Tror sjuklingen mår lite bättre.
Fick en superskön massage i går av elev på Gildaskolan. Vita rockar och knut i nacken, nästan lite kinky-känsla...men massera kunde hon.
Nacken känns lite bättre efter tablettintagen.

Motvind:
Magen mår inte bra efter tablettintagen.
Jag köpte choklad för 200 kr kilot. Sinnessjukt, jag vet. Men gott.
Gillar inte stan och ännu mindre att köra bil i stan. Usch. Och speciellt inte när det sitter nån nervös brevid och talar om hur jag ska köra. Det är helt ok att han säger var jag ska köra men inte hur, det  bestämmer jag själv. Men han är ju sjuk så jag låter honom hållas.

Vindstilla:
Ligger lite efter i skolarbetet igen men tar igen det nu i veckan. Vila och att ha trevligt är också viktigt. Har kört automatare både i går och idag och det är faktiskt helt ok. Dessuom händer det grejer när man trycker på gasen. Hehehe.Var i Lund i går och träffade mina goa fd och nuvarande kollegor. Vi åt sushi. Jag har ätit godare mat. Idag var jag och sjuklingen ute i Blentarp och gick en runda. En liten trevlig håla.
Springerundan försvann i en hög av kuddar. Men - imorgon! Då ska vi äta mjukglass så då krävs det en springerunda. Kanske pildammarna runt några varv.

Sova på soffankram D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0