Älskade älskade ungar

En vitsippa!! Jag såg en vitsippa och det betyder vår.

Loppan tappade sin andra framtand i går. Ändå kunde hon vissla i morse när vi gick till skolan. Alla kläder är för små, liten blir stor. Hon hade klippt luggen själv och förstod inte vad jag menade när jag frågade om jag skulle hjälpa henne att jämna till den lite. Hon skulle följa med en kompis hem efter skolan i dag och jag stod och såg en lång stund efter henne. Iväg på sin rosa sparkcykel, keps, diadem, rutig jacka, gummistövlar, håret fladdrande, tandlös och knallblåa vantar....Igår hjälpte hon självmant till att röja middagsbordet så jag kunde komma ut till henne snabbare. Världsvan och självsäker som bara en sexåring kan va. Utom i morse när hon inte ens kunde ta på strumporna själv och krokodiltårarna sprutade.

Medvind:
Har börjat på arbetet och läst igenom en ny rapport som kom idag.
Anmälde mig och en vän till en temadag kring Unga sex och internet som går i Stockholm, ska bli kul att komma iväg en liten sväng.
Vi gjorde egen pizza ikväll och det är en väldig variation på påläggen. Men pizza är inte speciellt gott, inte ens de man gör själv... Men det är lite kul ändå att greja med det och bestämma tillsammans hur man delar upp det.

Motvind:
Nackspärr, hosta och allmänt risig.
Lägenheten är körd, ringde i morse. Skit också. Får hoppas på visningen på fredag i stället och kom precis på att det blir en körig fredag. Men det ska väl gå....
Vill springa, ska försöka komma iväg i morgonbitti innan skolan.

Vindstilla:
Funderar på att det känns som de beslut jag tar nu är för resten av livet. Känns som livet håller på att ta slut. men såååå gammal är jag ju inte, men ändå. Är så rädd att allt blir fel. Vet inte vad jag vill. Mer än att landa mjukt, mjukt och varmt. När marken gungar runt jobb skola bostad och allt vill jag ha en livlina att hålla i. Har jag bara det så kan det andra gunga bäst det vill.
Storsonen ringde om att han vill köpa bil, vill ha mitt godkännande för att ta ut pengar från banken. Hm. Men vaddå, om 3 mån är han myndig och kan göra som han vill så varför börja krångla? Klart han får ta ut pengar om han hittat en bra bil. Men! Jag tycker ändå det hade varit bättre med körkort först och bil sen.

Ost och tomatkram D.
  

Kommentarer
Postat av: tobbe

:) Lillpluttan :) man kunde nästan se henne efter din fina beskrivning... Spar den bilden i din inre hårddisk Krya på dig L D !

:)

2011-04-05 @ 22:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0