Packa upp varor i 5 timmar

Medvind:
Vaknade tidigt och åt frukost tillsammans med en tidning. Så himla härligt. Småpratade med sonen som också fick i sig en macka innan han gick. Allt funkar så mycket bättre när han får frukost i sig och när jag gick förbi hans rum och kikade in var där ...städat!!! INte en pryl på golvet, i sängen eller i soffan. Jag hamnade i nån sorts chocktillstånd en stund. Funderar fortfarande på var han gjorde av allt. På morgonen och allt. Jag får nog kolla febern på honom. 
Gick en snabb kisserunda med hundarna och sen sprang jag en halvtimme med den store hunden. För en gångs skull va han tröttare än jag. Haha!! Nu ligger han här och flåsar med tungan som slips. Den lille tjockisen!

Motvind:
Här är smutsigt och hårigt. Alltså, det behöver städas. I morgon ska jag INTE jobba, då ska jag städa och tvätta. Hela toan är full av tvätt och jag behöver tvätta lakan också....suck.
Försökte komma ut på nätet i morse men det var helt dött. Jag funderade på om min dator börjar bli gammal så jag kanske skulle elda igång den eller nåt. Men kom på sen att sååå blond är jag ju inte. Att nätet är dött innebär att min telefon också är död. Inte kul och jag vet aldrig vad jag ska göra åt det. På nåt konstigt sätt så började det funka igen efter springerundan. Kanske ett sätt att tala om att det är bättre att springa än att surfa??

Vindstilla:
Att springa en runda varje morgon skulle vara en mänsklig rättighet.

Soliga semesterkramar D.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Morgonrundor är inte så bra som en sen kvällsrunda :) och då helst fredag eller lördag.

2011-08-23 @ 14:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0