Guld eller kråkguld?



Foto: Nicklas Olsson (han är väldigt nöjd själv med den här bilden så jag vill inte ta åt mig äran.....)

Det är omöjligt, sa Tvivlet.
Det är farligt, sa Rädslan.
Det är onödigt, sa Förnuftet.
Prova ändå, viskade Hjärtat.♥

Så då prövar jag väl dådå...:) Går denna stigen fel får jag väl prova med nästa...

Medvind:
Har varit inne hela dagen, faktiskt med gott samvete. Bästa Barbro kom och vi fikade på äppel o björnbärspaj med vaniljsås. Jag tror vi skulle kunna prata i dagar. Hon är ju helmysig.
Åt frukost med Bästa Johanna och Nicklas. Inga muntergökar direkt nån av oss på morgonen men det är helt ok. 
Var hos min egen GW i dag och fick ytterligare läxa. Men idag kändes det mer hoppfullt än de andra gångerna.
Ikväll stekte jag och Loppan plättar och sen spelade vi Bondespelet i nära två timmar. Hon tyckte det var myspys. Mamma helt för sig själv.

Motvind:
Dåligt samvete kan ge mig ett tålamod av guld. Himmeln ramlade över Loppan flera gånger på eftermiddagen och det berodde såklart på att jag ägnade min tid och uppmärksamhet åt någon annan än henne under några timmar. Ett gnällbeteende hon oftast har när det är andra i närheten, är det bara vi två är hon aldrig sån. 

Vindstilla:
Kände mig aggressiv när jag läste om diabetikernas uppror mot att TLV vill slopa deras gratis hjälpmedel. Varför skulle inte de få va med och betala precis som alla andra??? Många med kroniska sjukdomar har inga alls gratis hjälpmedel. Och dessa protester redan innan de vet hur TLV tänker lägga upp det nya högkostnadsskyddet. Ingenting inom det offentliga borde någonsin vara gratis. Vi har det så jäkla bra förspännt när det gäller sjukvård och läkemedel att vi aldrig betalar mer än 225 kr i månaden för båda sakerna....Vad lägger du 225 kr på i månaden men som du aldrig skulle drömma om att klaga på vara dyrt...??? Läsk? Kakor? Godis? Vin? Kvällan varje dag? 

Irrikram D.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0