Stryka lucialinne???

Knäcken tog slut. Kokte ny i kväll. Det står 40 min koktid i receptet men min har kokt 1 timme och 45 min. Kulprov??? Hur kul är det liksom?? Jag kan inte få smeten till en rund liten kula i kallt vatten...Men det blir gott :)

Medvind:
Sov länge, ända till åtta. Åt gröt och sen gick jag o hunden på en timmes promenad. Frös litegrann så jag sprang några hundra meter också. Snorhalt. Verkligen isgata på asfalten. Ganska kul och jag är så tacksam för varje dag vi slipper saltet.
Har skrivit lite på uppgiften och letat litteratur. Jädra böcker så svåra att få tag i. 
Föräldrafika på Fritan och där sitter fd grannen och det va så roligt att träffa henne. Saknar henne verkligen.Deras hus blir till salu nu till våren. Det är fint. Fyra bra sovrum, möjligt till ett femte, öppet upp i nock, två badrum, braskamin, garage, carport och pool.

Motvind:
Känner mig trött och är nervös inför morgondagen. Inte likt mig riktigt. Eller?
Längtar efter en strand, sol och värme.
Har kännt en molande värk nere i ryggen i nån veckas tid. Den gör sig mer och mer påmind. Jag MÅSTE verkligen ta tag i träningen.
Det är väldigt tomt och ensamt när jag inte har några barn alls här och bara en hund. Skönt med lite avlastning men lätt att bli passiv.

Vindstilla:
Loppan fick en gasballong i söndags när vi var på Vellingblomman. Såååå onödigt. Men hon har verkligen haft glädje av den idag. Lekt och pratat med den och gjort en liten koja åt den.I går låg jag och tittade på den där den svävade i taket ovanför mig och saknade henne något enormt. Ikväll va hon lite ledsen och ville att hennes pappa skulle komma på Lucian i morgon. Hon frågade efter honom på föräldrafikan idag också. När vi kom hem sa hon: så fort jag hoppar in i bilen och ska till pappa så saknar jag dej. Och samma när jag ska hit med pappa. Får man dåligt samvete eller??? Herregud vad man ställer till det för barnen. 
Måste kolla vad jag ska ha på mig i morgon....


Fick en fin liten vers för ett tag sen som kändes gott i hjärtat att läsa och som ger lite hopp för framtiden.


För alltid kan vara en evighet men med dig är det ljuva livet
Uppförsbackar kan vara jobbiga men med dig känns de lätta
Hinder kan vara kluriga men med dig finns lösningen
Vintern kan vara kall men med dig håller jag mig varm
Älskar dig nu, i morgon och för alltid...

Han är en verklig romantiker......;)

Knäckkram D.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0