En underbar tanke

Det går inte att bota chokladsug med ananas. Så jag försökte med en kopp varm chokladmjölk också och det funkade bättre. 

Medvind:
Njuter av att vara helt ensam. Undrar hur länge? 
Har kommit igång med tentan.
Åt bacon, stekt ägg och potatis. Det är gott.

Motvind:
Ont i rumpan. Ont i magen av tabletten. Träningsvärk efter träningen i går.
Längtar efter att åka bort och bara slappa. Lalandia med barnen hade varit mysigt. Men när??? Känner mig bunden till händer och fötter. Funderar på hundarna. Tror det är ohållbart att ha dem kvar. Det är också omöjligt att försöka förklara för barnen...

Vindstilla:
Gick en slinga med hundarna. Det är mycket kallare att gå i stan än i skogen. Förmodligen inbillning men skogen omsluter liksom. 
Skulle vilja ge bort någonting till andra människor. En känsla till var och en. Någon skulle få känslan av en isbit innanför tröjan. Någonannan känslan av att gå barfota i sanden vid strandkanten med en sval bris från havet. Någon skulle få känslan att vara helt och hållet trygga i det de gör. Någon skulle få känslan av hur det bränner i en skavsårsblåsa som spruckit. Den pirrande känslan av att vänta på någon man längtar efter vill jag ge. Känslan av en fjäder som långsamt stryker över ryggen skulle någon få. Känslan av att en bit av hjärtat fattas. Eller känslan av att vakna upp tillsammans med någon man älskar. Den avslappnande känslan efter ett varmt bad. Eller tillfredsställelsen att klara nåt man trodde var omöjligt.Lukten av sommar en tidig morgon innan daggen försvunnit.  

En del är vackra när de dör men det säger ingenting om livet.

Kram


     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0