Hoppas på en morgondag

Dagens medvind:
Blev av med både frysen och duschkaret. Köparna prutade inte ens. Skönt.
Solen sken.
Hade en trevlig pratstund med grannen när vi satt i bastuvarma simhallen och tittade på flickorna som faktiskt kan simma nu.
Sonen gjorde lunch. Inte gott men vi blev mätta. Hans första omelett med kryddkorv i.
Övningskört en runda till affären med storpojken. Det går bättre och bättre, kan nästan slappna av lite.

Dagens motvind:
Kom inte ur sängen förrän närmare tio. Har ingen ork. Tycker inte jag hinner något. Funderar på grupparbetet. Tittar och kollar och petar lite här och där men får inget gjort. Det är inte rättvist mot de andra. Vet inte om jag ska skriva till vår handledare och be att få hoppa av. Men nu har jag ju sagt till de andra att jag ska fixa slutet på arbetet. Men jag orkar inte. Bara gråter. Har fullt upp med att bara se till så barnen får mat i kväll. Pojkarna förstår och hjälper så gott de kan.
Mamma och pappa kom hit med lite grejer de köpt på IKEA till mig. Glas och muggar och lakan och lite annat. De menar väl men jag vill inte ha mer prylar, jag gör ju allt för att bli av med de jag har. Hade tänkt springa en runda men nu fick jag ta hand om grejerna i stället. Faaaaaaan. Orkar inte ens ringa och prata med nån. Skulle behöva en plan. Eller en fylla. Eller bara en famn. 

Dagens vindstilla:
Det skulle ju va konstigt om en skilsmässa bara gick helt obemärkt förbi. Men jag har inte tid att låta den ta tid eller ork i från mig. Eller har jag det? Känner mig så jäkla misslyckad som människa, vad är det för fel på mig som inte kan fungera som alla andra? Jag vet varken ut eller in idag.

/D.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0