Klona mig själv

Oj. Vad det blev bittert igår. Bitterfitta? Ja, kanske. Ibland kan andra människor få mig att må illa. Inte säkert de menar nåt illa med det. Men ändå, varför säger de och gör saker som får andra att må illa? Ja, det beror ju på hur man tar det och tolkar det. 
Har legat o skruvat på altantaket hela förmiddagen. Kkkkkaaalllllltt. Brrrr.
Min syster ringde. Hon är världens snällaste. Hennes flicka har vattkoppor och snart får väl lillpojken det också. Så vill hon ändå åka 40 mil för att hjälpa mig städa och sortera grejer eller nåt annat jag behöver hjälp med. Kanske hon kommer till helgen om inte barnet är prickigt.

Medvind:
Medan jag låg på altantaket och skruvade satt sonen på hustaket ovanför och tog bilder och filmade. Vi pratade om vad som händer om jag dör. Han ville veta innan jag trillade igenom taket och verkligen dog på riktigt. Jag lovade att han skulle få kameran. Det var ett intressant och givande samtal.
Altantaket är fixat.

Motvind:
Skulle behövt kollat på grupparbetet istället för att ligga på taket.
Takskivan som mannen kom med var för kort, så vi fick skarva och till sommaren får vi göra om jobbet igen.
Är så fruktansvärt trött och nere. Helt initiativlös. Deprimerad, kallas det också.

Vindstilla:
Loppan och storpojken har åkt och det är tyst och stilla, bara jag och mellansonen. Funderar på vad vi ska äta i kväll... Jag borde verkligen ta mig ork att ge mig ut och springa en liten runda. Jag ska nog göra det nu. Eller inte nog. Jag SKA göra det nu. Ska ju ta mig runt Lidingö till hösten igen.

Springkramar D.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0