Lambada eller tango

Jobbat. Det är kul. Idag fick jag verkligen plocka fram lite gamla kunskaper men bita mig i tungan för att hålla tyst. Det är inte jag som bestämmer längre. Ny kampanj idag och självklart fixade jag affischerna i fönsterna efter att några bedjande ögon tittat en stund på mig.. det är ett helt träningspass. Med lite hjälp gick det galant. För en gångs skull ganska snygga skyltar desutom. Idag var det glashalt. En enormt tjock tant halkade omkull utanför entren. Vi var tre som lyfte henne på fötter. Vet inte om fallet var lyckosamt eller om det var hennes fetma som räddade lårbenet. Jag hoppas att jag får förmånen att aldrig bli tjock mer. 
Ibland längtar jag tillbaka till jobbet vidrigt mycket. Men när jag tänker på löneläget och arbetstiderna sviktar längtan lite. Vid kvart i sex när den enda födan man känner närhet till är läppceratets vanillinsmak kan man hålla sig för skratt. Inte hemma förrän halv åtta och har då nästan svultit ihjäl och åderbråcket bultar och fötterna är svullna som fotbollar.

Jag är ensam hemma några dagar och det gav lite social panik på väg hem. Jag funderade länge på vem jag skulle kunna våldgästa men när jag väl var hemma va det bara skönt. Hundarna är alltid glada att se mig. :) Fixade lite mat; Avokado, en stekt laxbit och gräddstuvade ärtor. Jättegott!

Dagens medvind:
Var på en stor bild i tidningen idag där jag står och stämplar en orienteringskontroll. Kändes lite kul :) men lite fånigt att det kändes kul.
När man är själv hemma kan man äta en negerbulle till förrätt, sitta vid brasan och äta middag och sen äta en negerbulle till efterrätt också.
Fick godkänt på min tenta jag gjorde innan jul.
Hade ett positivt samtal med min läkare idag.
.
Dagens motvind:
Ingen bär ut soporna när det bara är jag hemma. Får försöka lära hundarna det.
Mitt namn var felstavat i tidningen.
Det var skitkallt att skrapa rutorna på bilen när jag skulle hem. Sån där is som sitter extra hårt fast. Har dessutom lite svårt med ljudet av fruset och frost, tex är det jobbigt för mig att ta fram saker ur frysen eller se folk bita i glass och sånt. Brrrrrrr....

Dagens vindstilla:
Sitter här och lyssnar på musik, sånt som man blir glad av. Som det spritter i kroppen av. Skulle verkligen vilja dansa. Skulle va så skönt att lägga kinden mot en stadig axel och bli hållen i ett stadigt grepp och bara låta sig föras med. Fast det skulle underlätta att kunna dansa innan man gör det. Får bli projektet efter jongleringen.



Våga gå utanför stigen...

Godkända kramar Diana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0