När en kvinna blir påve ska jag bli katolik

Igår kväll kollade vi på Da vinci koden. Så där bra. Spännande men lite tramsig. Idag kollade vi på Änglar och demoner. Spännande men också lite tramsig. Och för mycket våld, jag gillar inte det. Det finns så mycket elände i verkligheten redan och det räcker. Men det är härligt med soffkvällar i bland. För mig händer det vääääldigt sällan. Nu ska jag bara komma i håg att lämna tillbaka filmerna också. Det kan bli ett problem. 

Vaknade ganska sent och låg nära en stund i morse. Det var skönt. Frukost och sen ner till Sturup för att hämta Loppan. Hon flög ensam från Stockholm. Det var så härligt att få känna hennes armar runt halsen till en stor kram när hon kom gående med väska i handen och den lilla UM-mappen runt halsen. Hon var lite tystlåten men jag tror hon blev glad över att se oss. Senare berättade hon om allt pyssel som hon och farmor gjort. När vi kom hem blev det en snabb kopp kaffe och sen skidor. I mörker. Men det börjar bli en vana nu ju. Glidet va lätt, spåren dåliga och flåset urdåligt. Känner att musklerna orkar och hjärnan vill mer men pulsen bara skenar. Nåt är tokigt. Den låg på 62 i morse. Det är inte bra. Har haft näsblod några dagar på rad också.

Dagens medvind:
Skön morgon, lång frukost med tidningen.
Skidturen. Snö på granarna, tyst, stilla, månen som en liten skära och bara lilla jag i det stora. Så underbart vackert. Tills det kom en annan tokig mörkeråkare bakifrån och höll på att skrämma mig ur pjäxorna.
Tacos till middag, jättegott! Gjorde en guacamole som smakade gudomligt med massor av vitlök.
Sonen hade städat och gjort iordning efter sig och sin övernattande kompis och kom hem i tid i kväll..
Skönt med den lilla Loppan hemma, hon har varit så kramig i kväll.

Dagens Motvind:
Blev irri i bilen på andra bilförare. Händer inte så ofta och jag undrar om det kan ha varit för att jag var lite stressad för hur det gått för dottern. Tyckte alla körde så sakta och mesigt.
Åt för mycket, inte skönt att bli så mätt. (Detta skulle ju barnen i Afrika läst....fy och usch sånt i-landsproblem)
La ut en inbjudan om middag i kväll på facebook. Människor är inte spontana. Trist.

Dagens vindstilla: 
Har inte skrivit nåt på tentan men hade en intressant diskussion med mannen i bilen om hur jag skulle kunna lägga upp den. Vi hade också en diskussion om vår framtid och kom fram till....typ ingenting....Bara att det måste funka fram till jag får en lägenhet.
Jag gillar ju snön men skulle så gärna gärna gärna vilja åka bort till nåt soligt varmt ställe. Skulle gärna ta kurslitteraturen med mej, bara jag fick ligga på stranden och läsa. Får försöka drömma om det inatt så min längtan blir lite stillad. Eller lägga mig i ett solarie nånstans. Är ju blek....men lite färggrann ändå på mina blåmärke :) Min nästa man ska va mångmiljonär. Eller pilot så han an flyga mig dit jag vill. Eller också ska jag inte ha nån nästa man. Till hösten vill jag vandra i fjällen. Ensam. Eller åka till månen. Ensam. Man kan aldrig lita på någon annan mer än sin hund. Och han kan följa med till fjällen.




Livet är som ett spindelnät.

Påvekramar D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0