Insulin säljes

Telia är otroliga. Beställde flytt av abonnemang den 13 juni och fick bekräftelse att det skulle kopplas in 1 juli....Har varken telefon eller internet och kan inte blogga från telefonen. Har suttit i telefonkö i 1,5 timme för att få klarhet i vad som händer men det är som en enda sörja. Dum vet inte vad Klantig gjort. Eller inte gjort. Man blir helt trött....jöööö. Men det finns värre saker. Som att inte orka någonting.

Medvind:
Har fått upp gardiner i lägenheten-mitt hem. Jo, det börjar kännas som hem. När jag tänker hem är det en bild av lägenheten som kommer i huvudet.
Bästa Alex monterade en IKEA-möbel till hallen. Jättefint blev det.
Har fått svar på proverna från läkaren.

Motvind:
Proverna visar på lågt blodsocker. Inte konstigt att jag är trött efter att ha ansträngt mig. Får inget läkarintyg så imorgon blir det jobb. Hoppas jag håller mig på benen. Får se till att äta lite oftare och va mer noga med vad jag stoppar i mig. Och om jag hamnar i koma så vet mina kollegor varför. Men läkaren vill ta prov på kalium och kortisol också, men det blir väl nästa vecka då.
Har suttit i solen idag och trodde att jag var brun nog för att skippa solcreme men icke. Det svider ordentligt i skinnet.

Vindstilla:
Kollar ut på en vacker måne i kväll. Ser ut som en sagomåne, sådär lagom halv, gul och lite molndimmor som ligger och vilar på nedre böjen. Hör måsarna skriar, dricker ett gott glas vin, får en varm mjuk hand som smeker och ett "jag älskar dig" från han som jag trodde var uppslukad av fotbollsmatchen på TV. Jag kommer somna gott i kväll. 

Telefonkram D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0