Man ska ha husvagn....

Motvind:
Har vaknat sådär tusen gånger i natt. Sängen är stenhård och knarrar vid minsta rörelse. Det blåser som fan. Det är kallt som fan. Man får gå en bit bort nyvaken i småspiksregn för att kissa. Sitsen på toan är kall, allt är fuktigt. Kläder som man får rota efter i en väska som innehåller kaos. Får på strumpor på iskalla fötter, ska gå bort och diska frukostdsiken och upptäcker att flipflop och strumpor är en mindre bra kombo.

Medvind:
Det går skitfort att diska.
Man slipper att benen somnar när man sitter för länge på toa. Om man nu sitter ner överhuvudtaget.
Igår sprang jag längs en fyra meter bred liten flod som var oerhört vacker. Jag får fram bilden av den i huvudet när jag fryser som mest på väg bort med soppåsen. Jag vill gå längs den igen.
Tur sällskapet väger upp det jobbiga.

Vindstilla:
Man har ett hem med alla grejor någorlunda på sin plats. Varmvatten i kranen, en dusch med alla hygienartiklar man behöver. Kläderna lättillgängliga och fräscha. Det är varmt och skönt. Lätt att laga och förvara mat och det är gott om plats och det finns utrymme för allt och alla. Också stuvar man in sig i en husvagn som är trång, kall och fuktig. Och kallar det för semester!!?? Hade man satt en webcam i duscharna hade filmerna lätt vunnit alla tävlingar om funniest homevideos. Först är vattnet iskallt och kommer från det munstycket man minst anar och sen blir det skållhett när grannen stänger av sitt vatten. Schampo i ögat och man står där och famlar efter knappen att trycka in och ja, man svär en ganska lång radänga och hemlängtan gnager som aldrig förr i bröstet. Vad är meningen????

Men ok. Lite mysigt va det i går kväll att somna till smattret på taket.

Kyliga kramar D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0