Undrar som en flundra..

Medvind:
Sitter på jobbet och har äntligen lunch. Eller lunchkafferast. Idag är det ruschit värre. Men det är då det är som roligast. Känner mig ganska glad och uppåt idag. En dag på stranden gjorde susen. 

Motvind.
En del gamla tanter bara gnäller. De har det hur bra som helst och är nästan friska också gnäller de för en merkostnad på 35 kronor för något som har kostat skattebetalarna många många fler kronor och som egentligen går att köpa receptfritt som egenvård. Suck. Jag vill aldrig bli en sån gammal gnällkärring. Även om jag är ganska gnällig emellanåt. Och det är jag ju nu med som gnäller på de gnälliga tanterna.

Vindstilla:
Vill prova springa en runda i kväll. Känner mig starkare men blir ofta matt i kroppen o lite darrig. Men det släpper om jag får äta nåt. Så jag äter nåt hur ofta som helst men vågen visade neråt i morse med över ett kilo och då har jag verkligen inte hållt igen över helgen. Hoppas att det är vätskan som går ur kroppen så det slutar kännas som skinnet är så spänt.
Såg en jättesöt klänning på rean i affären på väg från tåget. Ska försöka hinna prova den i morgon om den finns kvar.
Var i huset i morse och hämtade en lampa. Lite läskigt att gå in. Första gången jag kände mig som främmande i huset som varit mitt drömhem i flera år. Märkligt hur det kan bli. Fick en otrolig längtan efter hundarna. Kollade igenom gamla fotografier häromdagen när jag var i huset och skulle hämta lite prylar. Så mycket minnen. Så många drömmar. Loppan i jättemagen och Loppan nyfödd på ryggen. Jo, hon lades upp på ryggen eftersom jag stod på knä o födde. Thailand och sommaren i stugan. Allt kkänns så avlägset som om det aldrig hänt. Undrar om den känslan blir starkare ju längre tid som går. Ibland brukar jag tänka på hur jag kommer att minnas just den här tiden om 10-15 år. Undrar vilka glimtar som kommer attt vara tydligast och vilka som jag minns med störst glädje och sorg. Om jag lever får jag veta.

Funderingskram D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0