Gasen i botten

Överraskningen var att köra gokart. Det va kul, jag slog Alex!!!! Yesssss! Det var inte så mentalt krävande men armarna va som spagetti efteråt. 

Medvind:
MAX har världens godaste milkshake med jordgubbar i.
Har badat i havet, 17 grader, och det är så himla härligt när man väl doppat sig. Vågor som man kan kasta sig i, som barn på nytt....fan va jag känner mig gammal.
Gick längs med "floden" vid Tylösands norra golfbana idag igen. Det är så vackert. Nicklas visade mig några blommor som har små fröställningar som exploderar när man rör vid dem. Skithäftiga, har aldrig sett såna förr.
Grillade på engångsgrillar och det blev som en parodi, köttett blev liksom aldrig färdigt. Men det va kul under tiden, eller också va det för jag inte va riktigt nykter. 

Motvind:
Det är så jädra kallt att doppa sig.
Nicklas varvade mig på gokarten, men jag ska ta revansch nästa gång.
Får stiga upp jättetidigt i morgonbitti för att köra till jobbet. Ett jobb som det inte finns en kanonbra chef för längre.

Vindstilla:
När vi åkte från gokarten och skulle handla kvällsmat parkerade vi framför en frisörsalong som hade drop-in. Så nu är jag klippt även om det var superdyrt och inte blev superbra. Kunde gjort det själv. Det blev kort men kanske blir bra om jag får tvätta och torka det själv.

Badaihavetkram D.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0