Man ska va två

Det är morgon och jag o stora hunden ligger kvar i sängen och drar oss. Balkongdörren står på glänt och fåglarna kvittrar. Fast jag är trött och behöver sova mer känner jag mig glad och tillfreds. Ska strax kliva upp och ta frukost på trappan i solen. Det blir varmt idag. 
Jobbade i går. Riktigt mycket folk på apoteket. Tror alla byns invånare var där. Låååånga väntetider. Men en stilla undran: Om det är så att en människa äter medicin för att må bättre och hen gör det varje dag och har gjort det i kanske flera år.....ser man inte till att hämta ut nya piller eller sprutor i god tid då?????Måste man komma en klämdag och ha tagit sista dosen på morgonen??? Människan är konstig. Hade en väldigt tacksam pappa till ett litet barn som varit hos oss några dagar innan och fått antibiotika till lilltjejen på två år. Han behövde även nässpray, alvedon och magdroppar. Kortet funkade inte så han kunde inte betala. Vår bästa Markus i kassan lät honom ta med varorna ändå. Igår kom han och ville betala och var så tacksam övernatt vi löste situationen smidigt för honom. Lyckad kundvård. Härligt! Jag bjöd på vitaminbrus när det suckades för mycket i folkhopen. En helt annan stämning infann sig. Tänk vad en mugg vatten med lite brus i kan göra....fick ju sålt några stycken extra också...

Medvind:
Gick en timme i skogen efter jobbet, behövde verkligen rensa hjärnan.
Åt god plockmat på kvällen.
Kom hem till ren, vikt tvätt och undanplockat kök. Skönt. 
Sonen hade varit i och köpt shorts och skor och var väldigt nöjd. Han var med goaste Nicklas och Alex i Malmö. De hade spelat golf och ätit glass och sen gick de på bio så jag fick ett par timmar för mej själv efter jobbet.

Motvind:
Går inte ner nåt i vikt. Idag var det samma som i måndags när jag vägde in....suck. Städade ur min garderob i gårkväll och det är mkt som är för litet. Är inne i en ätperiod tror jag. 

Vindstilla:
Borde skriva på mina skolarbete. Men inte idag. Idag blir det solen, kanske lite fotboll, springa (!!!) och ...... dammsuga.
Ska vara chaffis i kväll så jag hoppas få slumra till lite i em.

 

Glass i stora lass!!! Gott! Bild från spa-helgen. 

Solkram D.
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0