Springa för livet

Medvind:
Har äntligen fått färdigt ett av arbetena och skickat in. Hoppas jag får göra en redovisning av det. Många i klassen är nyfikna. Känner att jag skulle vilja göra en djupare analys av sajten jag valde. Den heter Bodycontact.com och är en sajt där du kan hitta sexpartner. Undrar hur många av de 80 000 användarna som verkligen träffas IRL. Men några har ju varit medlemmar sedan 2004 och man kan ju säga att det är tålmodiga människor om de inte fått ett enda napp på så många år...
Gick en slinga med hundarna i morse. Allt är vitt och vackert och inbäddat i ett lager av is. Fantastiskt vilka konstverk naturen kan skapa.

Motvind:
Bet sönder min nylagade tand. TYYYYPISKT!!! som Lille Skutt skulle sagt om Skalman. Aldrig får man va riktigt glad. Dit igen på måndag....sucksuckodubbelsuck. (det gör iaf inte ont)
Behöver springa, hoppas snön försvinner.
Ska börja på den underkända tentan som handlade om samhällsanalyser....trippelsuck...
Slarvar med maten. Bryr mig inte så mycket, tränar ju ändå inte.

Vindstilla:
Ska försöka hinna med naturfotofestivalen i dag. Ska ändå upp till stan och sitta på centralen en timme och observera ungdomar för ett skolarbete.
Det går lite lättare att stiga upp på morgonen när det är ljust ute.
Fick inbjudan till Lidingöloppet. Villvillvill springa i år också. Måste bara komma igång med träningen. Ordentligt. Ska anmäla mig till Blodomloppet eller nåt annat också så jag sätter lite press på mig.

Lunchkram D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0