Idag klipps kulorna

Idag blir det gnäll.

Medvind:
Sitter och har faktiskt kommit i gång med min bildanalys. Läste igenom uppgiften en gång till och förstod vad jag skulle göra...bytte bild och nu går det lättare sett ur ett genusperspektiv. Lättare för kvinnan på bilden....NOT...men för mej, hehe.


Hade en väldigt trevlig kväll med värderingsövningar på kursen i går. Kan man ha riktigt bra sex utan att det är kärlek inblandat? Det blev intressanta diskussioner från två läger....Kul! Synd bara att vi inte är fler, det blir fler vinklingar på frågeställningarna då. Det är bra att få tänka efter var man har sin egen ståndpunkt, lära känna sig själv och bli förvånad över sina egna reaktioner ibland.
Johanna är riktigt duktig på tacopaj. Ser verkligen fram emot onsdagarna och hennes mat.Fast det är kanske min tur att laga på onsdag??? ;)

Motvind:
Är otroligt trött efter alldeles för lång tid med för lite sömn. Räcker inte till för allt, mycket neggotankar. Vaknar vid vargtimmen och kan omöjligt somna om men inte heller stiga upp. Annars kunde jag ju fått ganska mycket gjort när jag ändå är vaken...eller osså ente...
Det var snorhalt igår när jag skulle köra hem och jag var sömntrött, farligt att köra, fick ringa ett par samtal för att hålla mig vaken i snigeltempot...inte ens i en ny bil kan man köra fort när det är halt jöööö.
Var med min bäste vän på sjukan. Stackarn, han har ont. Inte ens smärtstillare för cancer hjälper honom. Funderar på att be till Gud eller nåt. Men eftersom han nog glömt bort mig ändå så tror jag mer på sjukvården. Det kommer bli bra. Men kan ju be ändå, som en extra livlina lr nåt.
Fick ett stenskott på nya bilen!!!! TYYYYYpiskt trist i-landsproblem...
Jag brukar gilla snö och nu snöar det ute.....men...DET RÄCKER NU!!!!!!

Vindstilla:
Idag ska hundarna kastreras och de har inte fått frukost. De springer här och studsar och tror att matte har fått hjärnsläpp som inte fattar. De springer fram och tillbaka till skåpet med maten i och gnäller och tittar och krafsar på mig. 
 
Analyskram D.

Kommentarer
Postat av: tobbe

Efter dagens aktivitet med voffsingarna kan du bara hoppas att det inte är de som bestämmer i nästa värld vi hamnar i... :) :)

2011-03-10 @ 22:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0