Cyberspace

Jag tror det vänder nu.

Medvind:
Hade plånboken liggande i framsätet fullt synlig en hel natt med bilen parkerad längs med en av Malmös inte allt för trygga gata. Inget hände.
Hade polisen efter mig i dag på 90-väg. Höll 130 ganska länge innan jag såg att de va bakom mig. När det blev tvåfiligt körde de om och fortsatte utan att stoppa mig.
Fick pluggat i förmiddes nån timme och påbörjade powerpointpresentationen.
Har jobbat idag. Inte med favvokollegorna men det va bra ändå.
Fick mina böcker så jag kan läsa i helgen.
Fick vinsällskap i kväll, trevligt. Vi sitter vid brasan med en varsin dator i knät och chattar. Soooooocialt som attan. :)

Motvind:
Missade skolan idag.Var hos tandläkaren med sonen, 6 mils körning för ett besök på 7 minuter....
Var super hungrig när jag kom hem i kväll. Det betyder att allt jag gjorde blev suck och stön av. Började i affären med att hälla in en läckande fetaost in i jackärmen. Väl hemma så trillar påsen jag handlat med mat ner i golvet från köksbordet. När jag kör in bilen i garaget kör jag på en av mopederna. Ja, sen blir det en följetång av att allt som kan gå fel också gör det. 
Allt är kaos här hemma. Tvätt och smutsigt golv, toan behöver städas ordentligt och nån har täckt hela huset invändigt med ett tjockt lager damm.

Vindstilla:
Ska inte jobba i morgon. Ska städa och röja här hemma, gå långpromenad i skogen och börja läsa de nya böckerna jag fick idag.
Det här har blivit en tråkig dagboksblogg och det va ju inte meningen. 
Är stentrött.
Mår inte bra. Är så jäkla less på allt. Vill bara lägga ner men det är nåt som får mig att stiga upp. Kanske hundarna, de måste ju ut.

Trötta kramar D.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0