Skinande rent

Medvind:
Kom ut på trappan med hundarna och blev bländadav nåt stort runt gult. Det värmde lite i ansiktet. Påminner om nåt som jag varit med om förut för alldeles för längesen. Jag och hundarna gick långa rundan. Fåglarna är hysteriska, eller bara kåta efter en partner, vilket liv de kan föra. Det luktade jord och förruttnelse i skogen, vinters frysskåp har börjat tina och det som varit i dvala vaknar upp. Såg nyckelpigor i löven när jag satte mig på en slänt vid ett gäre för att sola och låta värmen tina min frusna själ. En näralivetupplevelse.
När jag kom hem satte jag mig vid husväggen och fick ta av mig jackan. Grannen kom och slog sig ner och vi löste de flesta världsproblemen. Blev inte riktigt klara med Libyen, men annars är allt klart. Nu sover hundarna gott och jag äter lunch.

Motvind:
När jag vaknade hade min tillfälligt inneboende nattgäst givit sig av. Utan att ens sätta på kaffe!!! Ärligt är jag tacksam att jag inte blev väckt, behöver all sömn jag kan få.
Läste nya uppgiften vi fått i skolan. Gruppuppgift. I don´t like. Orkar inte med relationer eller samarbete. Även om mina klasskompisar är jättegoa allihop.

Vindstilla:
Jag ska sätta i gång och röja här hemma. Det är tråkigt. Men blir skönt när det är klart. Kanske hinner tvätta bilen också. Men måste ju ha nåt att hitta på i morgon också.
Så sätt fart nu då!!!

Städkram Diana

Kommentarer
Postat av: tobbe

Hej blogg-kollega :)

Du skriver vackert som en tocke däringa poetran .)

Häng i !!!

Lite muntra bilder kanske... ?

2011-03-07 @ 13:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0