Arg!!

Ja. Helt rätt. Nu gnäller jag som sjutton varje dag! Men detta är en gnällblogg. Och då får jag gnälla hur mycket jag vill. Och just nu vill jag det. Ibland måste man få tycka liiiite synd om sig själv också.

Medvind:
Doktorn sa att pillan skulle reglera sömnen så jag skulle sova bättre. Han hade jätterätt. I natt har jag inte vaknat en enda gång och just nu skulle jag kunna lägga mig ner igen och tvärsomna. Hm "reglera". Från ingen sömn till konstant sömn?
Det blåser ute så tvätten torkar fort idag. 

Motvind:
Har inte kännt att jag var varm i natt så när jag äntligen vaknade var sängen helt blöt av svett. Äckligt. Är så jobbigt att bädda rent och tvätta stora lakan..

Vindstilla:
Idag är det föräldrafika hos Loppan. Undrar om jag orkar gå dit. Vill inte prata med nån. Men eftersom jag ska göra en intervju nu på förmiddagen kommer jag ändå att få prata med nån. Annars blir det svårt...jättesvårt ju.
Sitter i Tele2:s kundservicetelefonkö. Så jäkla förbjudet hurtig hon låter som tackar för att jag väntar....vaffan, har jag nåt val, LR? När jag äntligen väntat färdigt bad jag henne ta bort en order som lades på mig i går. Nej tyvärr, hon kunde inte se den för den hade inte kommit in än. Då påpekade jag att hon hade ju alla mina uppgifter som jag suttit o knappat in i telefonen under 4 och en halv minut innan jag får prata med en människa, så hon skulle ju kunna ta bort den när den väl trillar in....Nej, tyvärr fungerar inte systemet så. Då trodde jag att människor fungerar så att man kan göra saker på jobbet utan att ha kunden i luren.....Nej, systemet fungerar inte så. Har människan blivit ett system???? Detta kallas kundservice. Jag skulle vilja kalla det för förkrångligaförkundenmedoviljaattgeservice. Jag tipsade henne om att kanske hon, eller systemet, kunde skriva på en gul liten post-itlapp att ta bort min order när den trillar in, jag gissade att hon skulle komma till jobbet fler dagar denna vecka. Nej, det fungerar inte så. Det sitter väl människor där som svarar i telefon hela veckan??? Eller kan de inte läsa? Nej, systemet kan nog inte det. Tele2 anställer människor som inte kan läsa eller är födda utan hjärna. Vilken samhällsinsats de gör. Tar hand om alla udda människor som inte kan tänka själva. Fantastiskt! Vilket härligt jobb det måste va, slippa ta initiativ eller lösa problem eller ge service. Jag kan nog lätt få jobb där just nu när hjärnan känns som gröt i huvudet. 

FuckTele2kram arg Diana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0