Hur vet jag att isen bär?

Motvind:
Kommer ingenstans med hälsoekonomiuppgiften. Läser o läser men får inte ihop det.
Trött som 4 ålderdomshem.
Slarvar med maten. Äter bara skräp. Mackor och frukt o choklad.

Medvind:
Städade och gjorde fint i morse. Dvs dammsög. Golvet blev rent.
Rensade duschavloppet och hällde i kaustiksoda. Funkar skitbra.
Grillade revben i ugnen och de blev jättegoda. Loppan åt tre stora bitar och två potatisar och två kokta morötter och sjuttioelva minitomater. Som hon kan stoppa in ibland.
Fick en vänförfrågan på fb från en god vän sen Malmö-tiden och blev jätteglad. Kom aldrig i håg vad hon hette  iefternamn så jag har inte letat så mycket efter henne. Ska bli kul att höra hur hon har det.

Vindstilla:
Såg ett barnprogram om en liten gås som blev av med sina föräldrar i flytten. Gud som jag grät. Så fånigt, men det va så sorgligt.
Har varit utanför dörren fyra gånger idag. Eller fem. Nej, sex, jag tog ut soporna också. Hundarna klättrar på väggarna, de har inte fått motion idag, bara kisserundor. Ont ihela kroppen av att sitta här och läsa. Ögonen blir helt torra.
Somnade när jag läst klart för Loppan. Vaknade av ett sms. Hade inte röjt köket. Suck.
Funderade på gårdagens diskussioner på sexkursen. Intressanta. Vi gick till en pub efteråt och några drack en öl. Behövde prata med folk. Det lättar upp. Skulle ju åka till en klassis i morgon och jag orkade egentligen inte men GW säger att jag inte får bli passiv och jag vet att det hade varit superbra och roligt att åka dit så jag planerade för det. Men nu hinner jag inte för att jag inte är klar med uppgiften som ska va inlämnad i morgon kl 4. Trist. Skulle behöva komma ut o prata med folk oftare. Skaffa lite fler vänner. Eller iaf träffa dem jag redan har.

Nattikram D.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0