Set fire to the rain

Medvind:
Har gjort en av intervjuerna. En riktigt bra känns det som. Nu ska det bara skrivas ner oxå.
Har fått lite mer klarhet i hur vår praktik till våren ska se ut. Svårt att veta var man ska va så det blir bra. Men ska nog kolla med folkhälsostrategen  här i kommunen.
Har varit på sex o samlevnadskurs i kväll. Intressant.

Motvind:
Har druckit för mkt kaffe och har svid i magen.
Termosen läckte ut i ryggsäcken och jag fick en stor kaffefläck på byxorna.
Mina Björn Borgskor har spruckit under sulan och jag har varit blöt om foten hela dagen. Sån jäkla skitkvalitet, köpte ju dem i våras.

Vindstilla:
Skulle kunna gå upp kl 6 i morgonbittioch gå en timme med hundarna. Kan också sova till sju och äntligen få nästan 8 timmar som jag behöver....svårt val...får se i morgon hur dags jag vaknar.
Vi pratade bl a om stressrelaterade sjukdomar i dag och vår lärare tycker inte att utbränd är ett bra begrepp. Men jag tycker att Utbränd är en bra beskrivning av utmattningsdepression. Det går inte att reparera ett utbränt hus, det måste byggas ett nytt. Likadant är det med en utbränd människa. Man kan inte komma tillbaka som förr, då skulle man ju snart brinna upp igen. Man måste bygga nytt från grunden. Att vara utbränd är ju inte att känna sig stressad och behöva sova några timmar extra eller vila några dagar. Är du utbränd är alla normala funktioner i kroppen och knoppen mer eller mindre störda. Och det går inte att åtgärda ensam, tror jag. Jag är ändå glad att jag drabbades ganska tidigt. Tänk om jag slösat bort fler år på att springa i ekorrhjulet? Fy bubblan. Men jag önskar ändå att min dåvarande chef brinner i helvetet. Vanligtvis är jag en snäll och förlåtande människa, men inte i hans fall. Är det någon som borde vistas 6 veckor på en psykavdelning så är det han. Nu blev det jag, och roligare saker har jag gjort. Och det är jag som får leva resten av livet med alla eftersläpande funktionsnersättningar som följer med en utbrändhet. Fast nånstans blir man kanske inpregnerad mot att brinna upp en gång till. Framtiden får utvisa det.

Tändstickskram D. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0