Mörka mörka nätter

Jag har bekantat mig med Pharma Suite idag. Jobbets nya datasystem. Det är ju inte anpassat efter den verksamhet som bedrivs på apoteket men wtf. Det sägs att det är de första 30 sekunderna av ett möte som avgör hur man bedömer någon. PS lyckades ganska bra, inloggningen fungerade utan problem. Jag körde några handköp både med kort och kontanter och det gickk rätt smidigt. Scanna bonuskort, slå in rabatter, dra av gåva till kund osv. Funkar bra. Sen kommer det ett par stödstrumpor. Det som är arbetsplatsens akilleshäl....alla vet hur bra det är men ingen vill egentligen ha med dem att göra...Det går inte scanna dem. Ok, då måste man söka upp ett varunummer. Man skriver in ett sökord, ungefär som på google. Det finns ungefär 83 olika storlekar och färger på strumporna. Problemet är bara att i den här sökbilden ser man bara att det är en stödstrumpa, alla har samma beskrivning. Så det är ett lotteri att välja en av dem och sälja den....suuuck. Bergis en man som programmerat.

Medvind:
Gick inte med hundarna i morse utan sov till kl 6 och klappade dem till kl 7 istället. Myyys.
Det var helt ok att gå hem kl 4 i dag för att hämta Loppan. Hon kollade på en film efter maten och då passade jag på att gå en timme.

Motvind:
Det var mörkt och regnigt i skogen. Går där och tänker på lite småläskiga saker men är inte direkt rädd. Vem skulle komma på idén att gå ut i detta vädret? Vänder mig om för att se varför hunden stannat. Då står en mörkklädd man bakom mig med en hoodjacka och luvan uppdragen över huvudet. Jag bara skriker. Han tar tre snabba steg mot mig tvärstannar och säger: Förlåt, inte meningen att skrämmas och så fortsätter han sin joggingtur. Jag skämdes som en hund.

Vindstilla:
Jag vill vill vill åka ett par nätter till lalandia med barnen nu när nätkurserna börjar och jag får mer tid. Men har man tid finns inga pengar och har man pengar har man aldrig tid att åka. Dessutom måste bilen servas och det kostar nog vad ett par dagar på lalalndia kostar. Tänkte att Lilla Loppan skulle kunna ha hur roligt som helst där nu när hon kan simma. Men men.....livet är en strid. Man vinner till slut.

Badlängtarkram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0