För evigt

Medvind:
Skriver på intervjuguiden. Kanske kommer att bli nåt av det här arbetet ändå? Orkar jag kanske börja på rapporten också? Rubrikerna möjligtvis?

Motvind:
Usch.  Igår sprängde huvudet som en granat på väg att sprängas. Stoppade i mig tabletter. Massor. Jag som aldrig brukar ta något. Är verkligen helt slut i kropp och knopp. Har sovit några timmar i natt men efter att gått upp o ner till tvättstugan ett par gånger är jag helt slut igen. Pulsen stiger och sen kommer hostan. Har ont i ryggen när jag andas. Vet inte om jag ska jobba i morgon. Har ingen feber, men känner mig verkligen inte något vidare pigg. Börjar verkligen tröttna på detta!!! Vill ut och träna, springa, stretcha och känna mig lätt och stark i kroppen. Nu är jag som världens största vetedeg.

Vindstilla:
Måste försöka ta mig ut i dag och få frisk luft.
Mina föräldrar ska flytta. Sälja MITT barndomshem. Min enda fasta punkt i livet. Det enda som aldrig förändrats. Men det är ju så: Inget varar för evigt. Jag förstår dem, spännande för dem. Huset är stort och har stor trädgård. Klart de vill ha det lite bekvämare och mindre nu när de inte behöver platsen. Men det är ändå en konstig känsla.

Sjuk kram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0