Lunchpaus

Jag är jättesjuk!!! Ungefär som när en man är förkyld. Och då kan ni fatta hur illa det är med mej.
När vi nu ändå är ute på en gnällturné kan vi ta det här med maten, som Ida kommenterat i mitt förrförra inlägg. Att slänga mat för att datumet gått ut; FY SKÄMS!!! Om inte Ida vill va otrevlig så kan jag ta den rollen på mig ;). Lukta smaka!!! Inget bedömmer tjänlighet hos mat så bra som du själv om du bara vågar lita på dina sinnen.Men jag har en sak att bekänna här. Brödskalkar slänger jag alldeles för många. KAN liksom bara inte äta dem. Jo, om det är rostebröd. Och torka och göra ströbröd av: javisst, men då skulle jag snart ha ströbröd som jag kunnat sälja. Och den branschen är jag inte så där intresserad av. Men om någon därute funderar på att bli ströbrödsförsäljare så vet ni var ni kan hitta råvara billigt.

Nu ska jag ut i köket och jaga rätt på en lunch. Med eller utan bäst före-datum.


Bon apetit kram D.

Kommentarer
Postat av: Ida

JAAA! Äntligen någon som fattat. Ärligt talat blir jag rädd när jag hör folk som häller ut mjölken bara för att bäst före gått ut. MEN HALLÅ? Mjölk som inte har gått ut kan vara sur om den stått framme. Mjölk som stått i kylen kan vara (är) färsk trots att den gick ut i förrgår. Jag förstår inte, sen när började detta? Bäst före infördes 1979. Vad har hänt sen dess? Min mamma har inte hällt ut mjölk. Varför skulle jag då göra det? (Ok, min mamma är äldre än den genomsnittliga mamman till en 20-åring idag) men ändå.



Ofattbart. När började folk lita mer på ett tryckt datum än sin egen näsa?

2011-09-28 @ 18:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0