Läkemedelsminister med mycket ödmjukhet

Kom hem kvart över sju och maten stod på bordet innan halv åtta. Snabbmat! Hittadenågra påsar sparrissoppa i skafferiet, bäst före 1104...smakade hur bra som helst. Sonen hade ont i munnen efter att ha varit och spännt tandställningen idag. Soppa blev uppskattat.

Tur att jag har en man i mitt liv som kan ställa upp när jag själv skulle behöva vara klonad.Är väldigt tacksam för den hjälpen.

Har varit en väldigt arbetssam dag på jobbet. Massor att göra hela tiden, svettigt ibland. Är helt färdig nu i kväll. Tvingade mig att vika tvätten och tömma diskmaskinen, soporna får stå till i morgon....det är så mörkt ute i sophuset.

Blir så jädrans irriterad på alla människor som belastar vården med än det ena o det andra. Vuxna människor som springer till doktorn för en fis på tvären. Förstår de vad det kostar??? Och bidrar till att de som verkligen behöver vården inte får komma till. Jag menar inte att man aldrig ska gå till doktorn, men...vill man verkligen ha en läkartid för ett fästingbett? För att det är lite rött?? Och vad vill man då egentligen att doktorn ska göra? Ett bett blir ju rött...och sen på alla mediciner som returneras....i mängder.....hm det är dags att byta jobb.

Vill så gärna vara ödmjuk och ha förståelse för andra människor men ibland så bara liksom...gggrrrrr.....hmmm.

Snälla kramar D.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hehe, tur för dig att du ät soppan trots att bäst före gått ut, annars hade jag kunnat säga att jag blir så jädrans irriterad på människor som tror att bäst före är en helig gräns och slänger mat. Förstår de inte vad det kostar för miljön???



Nä, jag skojade bara. Jag hade inte varit så otrevlig.

2011-09-28 @ 11:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0