Skulle ju springa, men...

En konstig dag.
Skrev projektplanen i en rasande fart och lämnade in. Åkte till VFU:n och min handledare hade en very bad day...stackars kvinna, motarbetad i allt. Tårarna rann. Satt med på ett möte med kommunherrar och fackfolk. Herregud, är de födda i snigelslem som de inte kan ta sig ur?? De pratar till och med sakta. Personalen på kommunkontoren hade kunna halveras i antal bara genom att de börjar prata lite fortare med varandra. Kultur, kallas det nog. Till och med kaffemaskinen tar en evighet att få en kopp kaffe ur.

Lagade restmat, små pizzamackor, som blev kanongoda.
Satt i soffan och blev alldeles kall och stel. Drog på mig kläder och sen gick jag och hundarna. Lite dugg i luften men vindstilla, fåglar kvittrade i skymningen och efter en kilometer är man ju varm och det känns skönt att stega på lite fortare. Naturskörden blev:
1 hare som höll på att springa rakt över oss
4 rådjur
1 ylande New Foundlandhund
2 katter
1423 eller 1424 svarta kajor som konfererade i björktopparna
2 daggmaskar på gatan

Vi kom över ett krön när jag fattade att det va rådjur och inte kor som gick precis innanför staketet i hagen. Tyvärr fattade den store hunden det före mig och min arm gick ur led när koppellängden tog slut. Den lille hunden som gick lös vibrirerade som en duracellkanin och studsade upp och ner. Sen tittade han på mig och frågade med blicken: "Vad ska jag göra nu????" lite panikartat. Då sa jag: "Kom du här". Det tog en tusendels sekund så satt han mellan mina fötter mycket lättad över att slippa ta något beslut själv. Den store visste inte hur gärna han ville krypa ur selen och jaga de små bambisarna. De sprang iväg ett tjugotal meter och började sedan beta igen som om vi inte fanns där. Vi stod kvar en stund och tittade på de vackra djuren.

Jag är oerhört tråkig som inte lägger ut fler bilder här men ibland orkar jag inte leta och snart är kameran full med bilder jag borde lägga över....så de kommer, ha tålamod.

I morgon ska jag äta frukost hemma hos Loppan och hundarna ska ha en heldag med husse. Och jag behöver inte ha tokbråttom hem eller dåligt samvete för att de har tråkigt.

Latkram D.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

:) kul och spännande läsning på morgonkvisten. Ska just ta en fm-prommis i dimman. Lär inte få se lika många djur som i ditt zoo dock.. hadetgott Kram !

2012-04-11 @ 08:31:04
Postat av: D.

Hahaha, menar du zoo:et i skogen eller det i kommunhuset??? ;-) Där finns sniglar, sengångare, sköldpaddor och en och annan nippertippa....

2012-04-11 @ 15:38:46
Postat av: Tobbe

:) :) var väl närmast det naturnära zoo: et jag tänkte på :) men det verkar ju vara en imponerande samling även på det andra :)

Kul att du håller gång bloggandet.. själv har jag ingen inspiration eftersom inget händer värt att skriva om på månader :)

2012-04-12 @ 13:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0