På rätt spår

Medvind:
Var i god tid i morse. Loppan var pigg och glad.
Gick en lång lunchpromenad och träffade världens sötaste lilla king charles cavalier spaniel på 9 veckor.
Såg två nötskrikor som är den näst finaste fågel jag vet. I ledningsgatan stod två rådjur och betade och på ängen stod två svanar och pussades.
Träden har gröna knoppar och vitsipporna är helt utslagna nu.
Gräset var nyklippt runt slottet och det luktade gräsklipp och det va en sån go doft att få i näsan. Tur jag inte är pollenallergisk...

Motvind:
Det var kallare och blåste mer än jag räknat med så jag frös den första kilometern.
Samtidigt som jag satt och åt en sillamacka googlade jag hur länge en öppnad burk med sill är hållbar i kylskåp. Notera att detta skriver jag under motvind. Men den smakade ok.
Hälsoenkäten går trögt. Svårt att sortera bort frågor om det ska bli en rättvis bedömning av förra resultatet. Om 34% har ett stillasittande arbete och 47 % har värk av arbetet; är det för att arbetet är stillasittande eller för att fritiden är stillasittande? Jobbar man med att lyfta små barn med krökt rygg hela dagen är det inte konstigt man får ont om man går hem från jobbet och sätter sig i soffan....men beror då värken på arbetet???

Vindstilla:
Sonen började sin praktik idag hos mitt hjärta. Efter en timme kom ett sms: Mamma kom och hämta mig, han slår mig. Jag föreslog han skulle slå tillbaka. När jag ringde efter lunch och frågade om han fått mat säger han att han fått sitta kvar på kontoret och glo medan de andra va ute och åt. Hoppas han får en bra bild av arbetslivet.

 

Frågekram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0