Pissdag

Motvind:
Jag önskar mitt liv hade en pausknapp. Då skulle jag tryckt på den nu. Jag hinnerinte det jag måste och tiden bara rusar. Allt läggs på hög och högarna bara växer.
Chefen messar eller ringer om att de behöver personal och jag känner mig som en kriminell när jag måste säga nej. Samtidigt säger jag nej till ekonomiskt tillskott som hade behövts just nu.
Sonens lärare mailar om att han inte lämnat in tillräckligt med uppgifter för betygssättning. Jag känner mig som en dålig människa som inte kan se till att mitt barn gör sina läxor. Och han själv hävdar att "det är lugnt", "chilla morsan".
Bara att bestämma vad som ska lagas till middag är en övermäktig uppgift. Kulmen skulle va att datorn lägger av helt. Köket ser ut som värsta LAN-stället, skärmar, sladdar, mus och tangentbord i en enda röra. Men ska koppla bort tangentbord och mus igen, det blev inte bra.
Vill bara lägga mig ner och dra en filt över mig. Fick mail från min handledare idag. "Skriv om du behöver hjälp med något"... Ja, jag behöver hjälp med att leva. Jag har inte ens börjat på litteraturfördjupningen, vet inte vad den ska ha för syfte ens. Och har inte skrivit ett enda ord på examensarbetet. Och halva ska va klart till nästa vecka.

Medvind:
Var på agility-träning i går. Loppan var med och det verkar vara en bra aktivitet för henne. Och för hundarna. Trist bara att kursen inte startar förrän till våren, lång tid för henne att vänta.
Det var tur att jag inte halkade och bröt benet i morse på hundpromenaden. Det hade inte varit så kul om ambulanspersonalen hittat mej i bara pyjamas under överdragskläderna.

Vindstilla:
Det är väldigt vackert ute med alldeles vita träd. Imorse såg jag soluppgången. Lika förundrad varje gång hur naturen kan ordna något så vackert och njutningsfullt.
Jag längtar efter att ta mina skidor och åka. Längtar vansinnigt efter skogen och omgivningarna i Tormestorp.
Var i Hästveda i går, en trevlig liten håla. Billiga hus finns det där också.

Middagskram D.

Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.
Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.




Kommentarer
Postat av: Mariana

Kämpa på fina du!! Du fixar det, vi är snart klara... Sista sega biten kvar bara :).. En stor kram till dig min vän..

2012-12-06 @ 19:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0