Skinande rent toagolv

Medvind:
Tog mig ur koman och gick en lite längre promenad med hundarna. Att det ska va så svårt att ta sig ut genom dörren. Efteråt är det så skönt.
Hämtade Loppan på fritan helt oplanerat och tog en runda i affären samtidigt. Social träning. 
Skickat in statistiktentan. En sketen sida. Men för ett poäng får han inte mer.
Köpte en ny borste till hundarna som verkar funka jättebra. Nu ser den lille ut som ett fluffigt moln som glider fram över golvet.

Motvind:
Huvudvärken vill inte ge sig.
Rundan som jag hela tiden trott va lite drygt 4 km är bara 3,5. Kollade med runkeeper i dag. Lurad.
Märkte att det var stopp i avloppet när jag duschade. Martin!!! Var ÄR du???!!! Men hade brått iväg och hämta Loppan så jag tänkte att jag fixar det sen. Men den lilla Loppan ville ju duscha nu ikväll och jag hör henne ropa inifrån toan att det är stopp i avloppet. Ja, jag vet, svarar jag och tänker att hon anpassar väl vattnet efter stoppet. Men så va inte fallet. Så jag har tillbringat en lååång stund med att torka vatten från ett översvämningsdrabbat toagolv. Som tur va så va inte lille hunden inne på toan som han brukar va när någon är där. Då hade han nog varit drunknad vid detta laget.

Vindstilla:
En orättvis grej. Om någon som brukar dricka läsk och äta kakor och godis slutar med det och börjar dricka vatten och äta frukt istället; då får den flera kilo lättnad helt gratis och massor av övrig hälsovinst. Men jag som redan bara dricker vatten och äter mycket frukt; vad ska jag göra för att få samma "gratis" effekt? Ok, ska väl plocka fram skorna igen. Kanske i morgon om jag inte ska med ut och käka avskedsmiddag för en eller två kollegor. Vet inte om jag orkar va nåt vidare social. Får kanske tillräcklig socialisation av att jobba några timmar i morgon fm. Tillräckligt jobbigt att lyssna på Loppans alla historier om sportlovet. Det är roligt att höra men har svårt att riktigt engagera mig.

Tisdagskram D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0