Sladdlös

Medvind:
Somnade på soffan i går och det va gudomligt skönt.
Åt kylskåpsrens på kvällen, slapp laga mat, sonen blev mätt och belåten ändå.
Kollade federimestevalen, åt popcorn och glass och sen gick vi och la oss, båda lika trötta. Har sovit lite bättre i natt och har inte så ont i skallen idag.
Solen skiner och det ser ut att va riktigt skönt väder.

Motvind:
I-landsproblem 1. Facebook krånglar på min Androidtelefon. Låter som nåt från yttre rymden. Och det är den nog också om jag tänker efter.
I-landsproblem 2. En av tvättmaskinerna är trasig och den som funkar tar en och en halv timme på snabbaste snabbprogrammet. Det betyder att jag får tvätta typ hela dagen.
Skulle vattna blommorna i köksfönstret i morse och då ligger det en förlängningsdosa på elementet (till min brödrost som har historiens kortaste sladd). Naturligtvis spillde jag lite vatten i den. Men eftersom elementet är varmt så tänkte jag att det torkar rätt snabbt igen. Efter en stund så hörde jag ett fräsande ljud och tänkte att det va från blomjorden när den suger åt sig vattnet. Men det bara fortsatte och då hör jag att det kommer från dosan. Drog ur sladden och det luktar liksom bränt...undrar om jag vågar använda den igen.

Vindstilla:
Idag ska jag hem till mamma och pappa och tvätta och städa bilen och hjälpa dem att flytta lite. Får nog sätta upp en tvättid till i veckan om jag ska få undan allt. Trode ju att jag skulle bli klar på förmiddagen. 
Satt och kollade lite bilder nu på morgonen och det är verkligen underbart vilka minnen och känslor bilder kan framkalla. Man borde fotografera mera.

Morgonkram D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0