Som en delfin


Började skolan idag. Kul att träffa alla igen även om vi inte hann prata så mycket.
Gjorde mig själv till prio ett idag. Var i simhallen i tisdags och simmade och det va underbart. Gjorde en favorit i repris idag. Det händer nåt där i vattnet, nåt rinner liksom ur kroppen på nåt sätt. Inte så att jag kissade i vattnet... utan jag menar spänningar och mörka skuggor. Kroppen jobbar, andningen går av sig själv och en tacksamhet fyller själen. När jag dök i (jo, jag kan faktiskt dyka :)) var det sex andra som också simmade. Det var vuxenkväll och alldeles mörkt inne i hallen , bara lampor i bassängen som va tända. Myyysigt. Och bra musik var det också. Jag är ju ingen tävlingsmänniska men jag ger mig inte i första taget så jag började ju tävla med de andra simmarna. Utan deras vetskap såklart. Jag simmade fortare än alla de andra där inne. Och till slut var jag ensam kvar. Alla gick upp. Fick nån konstig skräckblandad förtjusning över att vara helt ensam i den stora bassängen. Flöt på rygg två längder innan jag fick för mycket "hajen"-känsla sen in i bastun och bara blunda och känna värmen. Det var -11 grader när jag gick hem men hann inte bli kall ändå.

Varje längd på 25 m tog ca 40 sek och jag simmade i 30 minuter. Hur långt simmade jag? Alltså jag får det till 1125 m??? Kan det stämma? Låter mycket.

Medvind:
Tror jag kanske kan lära mig det här med statistiken ändå.
Sonen fick välja mellan att tömma diskmaskinen eller gå ut med hundarna och när jga kom tillbaka med hundarna så hade han tömt den. Lycka!
Kanske jag kan komma ur den här neråtgående spiralen genom att bli lite mer aktiv. Varannan vecka går det ju  bra när det inte är trehundra veckans ord och femhundrasidor läsning som ska göras varje dag och matsäckar och badkläder och....nu hamnade det på fel vindriktning visst...hm...ja det är lätt att hamna i de negativa tankarna...

Motvind:
Jag hatar verkligen hatar att skrapa is från bilrutan. Verkligen. Hatar. Funderade på att ta tåget bara för det.

Vindstilla:
Läggdags. Nu. Marsch pannkaka!

Sjöjungfrukram D.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag blev så glad av att se två kända ansikten i morse ska du veta! :))

2012-02-02 @ 22:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0