Skitsnack

Medvind:
Har fått sova hela natten, 9 timmar. Hunden har varit ganska lugn, började röra på sig vid fem när grannens mobillarm börjar surra, men somnade om igen efter att ha krypit upp i min säng. Hans bajs va lite fastare idag och inte fullt så blodigt. Hoppas hoppas.

Motvind:
Brände mig i gommen i söndagskväll på en för varm smält ost. Det blev som blåsor som har varit lite jobbiga men igår började de göra riktigt ont, kan knappt borsta tänderna på insidan uppe. Jobbigt att äta och dricka kaffe är en riktig pina. Borde väl läka snart tycker jag!
Tvättstuga idag. Tur jag sovit hela natten och tagit en Rosenrot-pilla idag så prestationspsyket är på topp....eller ja, inte helt utmattad iaf.. Men får man gå ner iklädd en leopardmönstrad onepiece? Jag kanske blir anklagad för förargelseväckande beteende. Chansa på att inte möta någon. Kan bli spännande!

Vindstilla:
Sonen grät och var jätteledsen hela kvällen och ville stanna hemma från skolan för att va med hunden. Han va nog lika övertygad som jag i går om att han inte skulle överleva så många dagar till. Vi får väl se. Han åt med god aptit i morse och det är ett bra tecken.

Min granne borde kunna få använda sin mobil som ett samhällslarm för allmän fara eller nåt. Det surrandet och vibrerandet måste höras i hela kommunen. När den sätter igång studsar till och med hunden till. Den lille blir jätterädd och kollar sig yrvaket omkring.
Jag ska ut o promenera nu medan maskinerna snurrar. Sen blir det skolarbete så det ryker.

Bajskram D.


Kommentarer
Postat av: Ida

Håller tummarna för lille hunden!

2012-01-25 @ 10:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0