Fel fel fel

SNÖ!!!! I like!

Helgens medvind:
Åt på Skånska Skafferiet i fredags. Äggakaga med fläsk. Gott. Sen bio, sådär lagom spännande med Sherlock Holmes och sen ett avslut på Harrys och en Irish innan tåget gick hem. En mysig kväll och iaf en av våra födelsedagar är lite firade.
Igår va vi en sväng på Väla. Inte för att handla utan för att titta på några glastak och glas-räcke. Det snöade och var mysigt och vi tog en runda på IKEA också. Faktiskt utan att köpa någonting.
Lagade en god middag till oss på kvällen. Stuvade kantareller som jag hittade i frysen. Mums.
Lång sovmorgon i dag. Skönt.

Motvind:
Har knappt varit ute på hela helgen. Blir sur o nere av att behöva anpassa mig efter andra när det är heeeelt andra saker jag vill och försöker planera för... Man skulle nog gått i kloster och bara haft sig själv tysthet och total fokus inåt.

Vindstilla:
Var en sväng hos föräldrarna i dag. De ska flytta snart. Det rensas och städas i varenda hörna, 40 år i samma hus hinner bli en hel del prylar.
Det känns som om vi aldrig kommer att kunna hitta en bostad som passar. Det är nog lika bra å skita i alltihop, sätta sig ner o vänta ut åren. Om vi träffas varannan helg så blir det ju ändå 26 gånger på ett år. Så hinner vi ju inte tröttna på varann iaf.

Neeeeeggggggoooookram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0