Landa på sin egna landningsbana

Medvind:
Jag är ledig i morgon och planerar att ligga i solen hela dagen. Får dessutom träffa systrami och hennes härliga familj.
Jag har lyckats ladda ner ett virusskydd på datorn. Kanske det kan va bra å ha..??
Gick en 7 km promenad i går och det var skönt.

Motvind:
Ätit fullkornsbröd och min mage är inte riktigt kompatibel med den mängd jag fått i mig de senaste dagarna. Har ont i kroppen, som träningsvärk och mina fingrar svullnar och stelnar ibland. Morgnarna är inte så roliga, är väldigt känslig och lättknäckt. Irriterar mig mer än vanligt på att behöva resa på mig när jag väl satt mig för att äta frukost.
Jag har kommit på mig själv med att tystna istället för att diskutera vidare kring saker jag tycker är viktigt, eller intressant, när jag blir missförstådd i hur jag menar. Det är väldigt obra. Men jag orkar inte hela tiden förklara hur jag menar eller att jag inte säger saker för att anklaga eller bestämma vad som är rätt och fel. Intellektuell stimulans. Hmmmhhmmm.

Vindstilla:
Loppan har fått en mobiltelefon med eget nummer till. Nu ska den fasta telefonen sägas upp.
Jag har fått reda på min nya lön idag. 540 kr plus. ...tjoho...eller nä. Är fucking trött på att va kvinna i ett kvinnodominerat yrke. Ska verkligen söka mig mot den mansdominerade världen.
Katter är inget för mig, tror jag. Jag hatar grus på golvet, lukten av kattskit och hår överallt. Och när den lille söte kissekatten bajjat i sin låda tar han grus med ut på golvet, hoppar upp på köksbordet med tassar han just haft i sin egen bajs o trampar omkring där jag ska ha min macka...hm, nä tack. Men visst är de söta o rara när de vill kela. Och man kan ju dammsuga och torka av bordet innan man äter. Men katter ska leva ute, ha ett riktigt kattliv.

Låt inte någon tysta dej kram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0