Slappt slött o ledigt

Jag hatar sommarlov. Jag har inte varit ute på tre dagar och innan dess suttit i bilen i åttio evigheter. I dag är jag leeeedig och vill ut ut ut och gå i skogen, kolla efter kantareller, bli lite lagom myggbiten och äta torra mackor på en sten. Men ungen vill bara ligga i soffan och slappa och titta på TV och gnäller om varför det inte finns Disneychannel. Hon vill bara att hennes pappa ska komma och hämta henne så fort som möjligt. Men sonen har lovat att följa med till stens huvud i morgon och DÅ ska vi äta mackor och dricka fesljummet kaffe på en sten. Och kanske kanske hoppa i plurret och få frostskador. 
 
Idag ska jag gå till cykelmakaren och se om min cykel är klar, och är den det ska jag och bästa Stina cykla en runda i kväll.
 
Har bott här nu i ett helt år. Känner på mig att det kommer bli ännu ett. Ett år här betyder också att det är ett år sedan det blev dammat ovanpå köksskåpen och bokhyllan. Uuuhhuuäääe va läskigt. Blommorna har inte fått ny jord på ett helt år och garderoben är inte sorterad ännu.
 
Naturupplevelserna har varit minimala på länge så när som på några maskar som utvecklats under den glömda organiskt-påsen  i sopskåpet, några bananflugor i samma skåp och en nattfjäril som for runt som tokig i gårkväll runt lampan. Måste nog bli mer noga med att ta ut soporna.
 
NU ska jag ge mig ut och springa en runda så kan ungen ligga här o slöa i soffan bäst hon vill.
Tjuriga kramar D.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0