Får jag be om största möjliga tysssssssssssssssssssssssssstnad

Motvind:
Känner mig stressad och har bråttom och har känslan av att ha glömt ungefär tusen saker som borde varit gjort. Jag skulle vilja åka bort någonstans där jag kan bara va. Å ente göra nåt. Helt utan stimuli. Retreat skulle nog va rätta platsen. Helt tyst och få tänka varenda tanke färdig utan att bli avbruten av något. Tid att reflektera, känna efter och va säker på att jag inte glömmer andas.
Konstig känsla att komma in genom dörren utan att någon skäller eller kommer farande och viftar på svansen. Jag inbillar att jag hör tassarna mot golvet ibland. Och ikväll blir det tomt i sängen.... 

Vindstilla:
Jag tackade nej till jobb idag och i morgon för att bara va hemma och göra inget, bara skrota. Fast inget, det betydde ju att storstäda och tvätta sju maskiner tvätt på förmiddagen och uträtta ärende i stan i eftermiddags. Hatar det. Fast i morgon ska jag va hemma för att va med lilla Loppan på förmiddagen.

Medvind:
Det är skönt att här är lite ordning och reda, pallar inte riktigt med stök.
Gofikade med Loppan på stan och åt en kanongod biskvi med nötcreme i. Unnade oss det efter att vi gjort ett klipp på MQ med ett par jeans som vi reklamerade och fick halva priset tillbaka eftersom de va på rea nu och det blev lite plåster på såren för dålig kvalite.... :)
Funderar på en Skånsk klassiker till nästa år. Är tveksam till hur coachningen skulle gå till bara. Skulle kunna börja med en halvmara i september men vill inte lägga ribban för högt. Får nog börja med milen i Hässleholmsloppet i september. Men här hemma på stolen förbättrar jag ingen tid. Måste bli bättre på att hitta träningstid.

Framtidsdrömmar D. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0