Blött

Idag ska jag gå till simhallen på riktigt. Igår bara skoja jag lite.
Har verkligen utfört ärende denna veckan. Och idag bytte jag trimmern och köpte mat till kameraimagenundersökningen. Nu är det bara en service på bilen och sommardäcken och semesterveckorna som ska ordnas också. Sen dyker det väl upp nåt mer, det gör det alltid. 
Medvind:
Redovisningen för Draken gick bra. Tror jag. Genomgången på statistiktentan visade att jag hade ett poäng extra som professorn glömt räkna. men jag struntade i att säga till. Jag är ju godkänd...
Motvind:
Åt en alldeles för stor macka till lunch och mår fortfarande illa. Ok. Det kan ju bero på de fyra cocosbollarna som slank ner när jag kom hem i eftermiddags också.
Vindstilla:
Köpte en tidning om träning i går och det är så skönt att läsa saker jag inte behöver förstå eller komma ihåg eller sätta in i ett sammanhang. Försöker motivera och inspirera mig själv till att börja springa igen. Idag låg en inbjudan till Lidingö till hösten. Sååå sugen jag blir. I morgon, då...då ska jag springa. Idag ska jag simma. Basta och slappna av. Det är vuxenkväll=inga stökiga barn och dämpad belysning och lugn musik.

Simkram D.



Tranor...

Kommentarer
Postat av: Ida

Draken har tydligen inte träffat min handledare eller skickat papper till henne som hon sagt till mig. Suuuuuuuuuuck. Sen sa hon att allt var ordnat och att jag var välkommen. Morr. Hoppas hon löser det.

2012-03-15 @ 21:13:17
Postat av: Anonym

Ja, med henne vet man liksom aldrig. Jag har slutat lita på det hon säger. Hon ändrar sig hela tiden. Det är inte lite hon kräver, ett genomfört projektarbete som vi som noviser helt ska hålla i själva och som dessutom ska skrivas rapport om och redovisas, dubbelt jobb på väldigt kort tid. Inte mycket utrymme för att göra fel och göra rätt...Hoppas det blir bra för dej ändå!

2012-03-16 @ 11:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0