Söndagsångest

Medvind i helgen:
Att vakta discot gick bra. Tjejerna va duktiga och fick in 2500 spänn som de ska skänka till en djurrättsorganisation. Det var deras projektarbete i skolan. Jag tror de lärt sig massor om projektarbete i praktiken.
Har somnat i favvofamnen.
Har vaknat i favvofamnen.
Har varit hundfri, det är skönt ibland.
Hann med en snabbrunda på naturfotofestivalen.
Gick en skön promenad runt Lillasjö i Hästveda idag.
Fick köra den nya räzerbilen från Malmö och hem. Fooort går det om man trycker ner den pedalen till höger och ett väldigt snabbt stopp blir det om man trycker ner den pedalen i mitten.

Motvind:
Fick fem obstinata tonåringar att hantera på discot. De gick inte att prata ut från lokalen så det slutade med att jag lyfte ut dem därifrån. Klagshamnsungar. Har de inga mer sofistikerade sysselsättningar än att försöka pajja ett mellanstadiedisco? Sorgligt ju. De blev nog lite förvånade att jag orkade ta i så hårt. Det blev ialla fall jag själv. Pulsen steg rätt rejält, man vet ju inte vilket mothugg man får, hade de velat hade de bara tagit mig under armen och gått omkring med mig...men de fattade nog inte det. Överklasssnorungar utan respekt och medmänsklighet.

Det blir så tomt och konstigt varje söndag vi måste skiljas åt. Även om Loppan och sonen och hundarna invaderade hemmet. Fast Loppan längtar redan efter sin pappa och vill dit så fort hon bara kan redan på fredag. Men det är bättre än att hon sitter o gråter och inte vill dit. Det hade varit jobbigt.

Vindstilla:
Jag ser så mycket fram emot helgerna och speciellt den här som jag har kännt mig ganska pluggfri ifrån. Men jag blir lite besviken på mig själv som hela tiden struntar i vad jag själv vill göra av dagen eller planerat in. Anpassar mig hela tiden efter andras önskningar och viljor för att jag inte orkar stå på mig eller planera och bestämma och verka besvärlig. Också mår jag inte bra sen när helgen huxflux är slut och jag inte gjort nåt av det som jag hade tänkt mig. Inte så att jag inte har gjort trevliga saker men inte de jag hade planerat. Ska man sluta planera eller börja stå fast vid sin planering?

Har bestämt mig för att springa blodomloppet 10 km på under en timme.

Nattikram D.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0