Blodomloppet, here I come!

Motvind:
Initiativlös, motivationslös, svårt att samordna.
Sover dåligt, vaknar urtidigt.
Stopp i avloppet i köket. Alltså helt stopp. Pallar inte skruva av o rensa. Kaustiksoda är hobbyrörmokarens bäste vän. Jag längtar efter en handyman med snickarbälte på höften.
Store hunden är vidrigt hungrig och studsar runt så fort jag rör mig. Han började slita sönder en strumpa och tugga i sig. Jag vågar inte lämna honom ensam i morgon och missar en skoldag. Första på lääänge.
Sonen behöver konfakläder, vårkläder, skor,kalsonger.....allt på en gång. Dyyyrt.
Började skriva på en projektplan men kom bara till rubrikerna sen tog det stopp.
Pallar inte tvätta av ägget från fönstret. Då blir ju ett fönster rent och det känns som jag måste tvätta de andra också.

Vindstilla:
Gick ner till frissan och kollade priser på en toning och klippning. 895 kr. Bara klipp kostar 375. Jag gick hem och klippte mig själv lite och sen när jag var på Öb köpte jag en toning för 39 kronor.Ska sätta i den i kväll om jag inte ska läsa morgondagens litteratur. Kanske hinner jag båda. Om inte hunden som fått laxermedel måste ut 800 gånger i kväll. 
Kärleken är långt borta på jobbresa och visst är det konstigt att man saknar mer ju längre bort han är? Loppan saknar sin pappa jättemycket och har redan packat väskan som ska med dit på fredag. Det är nog samma för henne, ju längre bort han är ju mer saknar hon.

Medvind:
Utvecklingssamtalet med sonens skola var positivt. Mest för att han faktiskt visar en stor egen vilja att lägga manken till. Loppan ritade en jättefin universumbild på whiteboarden under tiden vi pratade med fröken. Jordklot,måne, saturnus, stjärnor och till och med en rymdgubbe på månen.
Det har varit fint väder idag.
Har så där lagom träningsvärk. Då har det gjort nån liten nytta och liiiite lite skönt är det. Ska prova en liten runda i morgon också.

Frisörkram D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0