Ibland är man lite mer ensam


Vidrigt jobbigt att se hunden lida. Han tittar på mig och undrar om det inte är nåt jag glömt. Stackarn fattar ingenting. Men lavemanget han fick ikväll gick mycket smidigare än vad jag väntat.

Jobbet ringde och eftersom jag bet isönder en tand i går så hade jag inte råd att tacka nej. Hunden fick va ensam ett par timmar i alla fall och jag stängde alla skåp och kollade så det inte fanns något han kunde stoppa i sig. Ändå hade han lyckats hitta en äppelskrutt på bordet som Loppan glömt slänga nu i kväll. Hoppas det funkar ändå i morgon.

Kom inte ut på nån springrunda, kom hem halv sex, ner i tvättstugan, fixa mat, ut med hundarna, ner till tvätten igen, lavemang på hunden och ut igen. Dags att lägga Loppan och då kommer jag på att hon inte duschat på hela veckan eftersom badet i skolan blev inställd. Baaaaad parent. Jaja, en sjuåring blir kanske inte så smutsig...

Fick ett inkassokrav från F-kassan. Missat att betala underhåll...suck. Det är inte ens säkert att jag får jobb hela sommaren. Det ska sparas överallt och semestervikarier får bara tas in om apoteket har råd....

Toningen som jag satte i igår blev grönt på vissa ställe. Men ändå tur att jag inte gick till frissan, då hade jag inte kunnat laga tanden på måndag.

Idag har det inte hänt så där mycket i medvind.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0